Vlaggenmasten

Bij FaberVlaggen is er een ruime keuze aan vlaggenmasten van drie verschillende materialen: polyester(conisch), aluminium (conisch en cilindrisch) en hout. Bij houten vlaggenmasten moet je er rekening mee houden dat deze masten onderhoud vereisen. Onze klassieke houten masten zijn vervaardigd uit gelamineerd Noors grenen.

Het verschil tussen polyester en aluminium vlaggenmasten

Een aluminium vlaggenmast kan het jachthaveneffect geven (het duidelijk tikken van het koord tegen de mast). Met een polyester vlaggenmast heb je hier geen last van. Bij aluminium masten is dit overigens eenvoudig te voorkomen door het vlaggenmast koord een slag om de mast te draaien voordat het aan de kikker wordt vastgezet. De duurzaamheid van aluminium en polyester vlaggenmasten is gelijk. Een ander verschil is de vorm van de masten, zo zijn er conische of cilindrische vlaggenmasten. Een conische vorm loopt taps toe (onderin een grote diameter en bovenin een kleine diameter). Een cilindrische vlaggenmast heeft over de gehele lengte dezelfde diameter. Conische vlaggenmasten hebben de traditionele vorm van een vlaggenmast.

Reparatie of onderhoud aan de vlaggenmast nodig?

Heb je een reparatie of wil je onderhoud voor je vlaggenmast inplannen? Vul dan onderstaand reparatieformulier in. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. 

Is je vlaggenmast toe aan reparatie of onderhoud? Daar helpen we je graag bij. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat we weten waar we rekening mee moeten houden.

Adresgegevens


Product


Opmerkingen


Subcategorieën

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 89

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alufighter cilindrische, aluminium vlaggenmast
  Alufighter cilindrische, aluminium vlaggenmast
  Vanaf € 118,58 € 98,00
 2. Polyester vlaggenmast
  Vlaggenmast 6 meter
  Vanaf € 129,47 € 107,00
 3. Alumaster conische aluminium vlaggenmast
  Alumaster conische aluminium vlaggenmast
  Vanaf € 280,72 € 232,00