Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Online betalen

Voor online betalingen maken wij gebruik van de diensten van MultiSafepay. U kunt bij Faber Vlaggen op één van de volgende manieren betalen:

Via creditcard (Visa, MasterCard en American Express). U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via Achteraf betalen

Voor bedrijven betaat de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als u daarvan gebruik wenst te maken kunt u contact opnemen met onze sales desk: 088-480 11 22 of factuur@fabervlaggen.nl.

Via couponcodes

Lees zorgvuldig de e-mail door waarin uw couponcode is vermeld en zorg ervoor dat u aan de voorwaarden voor inwisseling voldoet. Het inwisselen van uw couponcode is heel eenvoudig:

  1. Klik bij het gewenste artikel op ‘In winkelwagen’;
  2. Klik op ‘Ga verder met winkelen’ wanneer u meer artikelen wilt bestellen;
  3. Voer uw kortingscode in en klik op 'Ik heb een kortingscode'.
  4. Klik op 'Ga door met afrekenen' om de bestelling verder af te ronden;