Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Gemeentevlaggen

Naast alle landen vlaggen en regenboogvlaggen vind je bij ons ook vlaggen van alle gemeenten in Nederland. Naast bekende vlaggen zoals een Rotterdamse vlag of Amsterdamse vlag vind je bij ons ook vlaggen van alle andere gemeenten. Wij leveren onze vlaggen in diverse maten en uitvoeringen en dit tegen een altijd scherpe prijs. Jouw gemeentevlag kopen doe je bij dé specialist.

Het gebruik van gemeentevlaggen 

Gemeentevlaggen worden vaak gebruikt tijdens officiële gelegenheden en gebeurtenissen in jouw gemeente. Onze vlaggen worden gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit vlaggendoek. Wij gebruiken voor jouw gemeentevlag Supralon vlaggendoek. Dit is ons meest gebruikte vlaggendoek en is een 100% polyester vlaggendoek. Supralon wappert gemakkelijk, is licht en droogt snel. Ideaal voor een vlag.

De vlag van jouw gemeente vind je en koop je gemakkelijk online bij Faber Vlaggen. Gebruik de zoekfunctie rechtsboven op de pagina en zoek de gemeente gemakkelijk op.

Het vlaggenprotocol 

Wil je meerdere vlaggen zoals provincievlaggen, gemeentevlaggen en de Nederlandse vlag naast elkaar hangen? Gebruik dan vlaggen van dezelfde afmetingen en hang de vlaggen op gelijke hoogte. Zorg ervoor dat de belangrijkste vlag, de Nederlandse vlag, altijd de ereplek krijgt. Dit is altijd in het midden. Lees hier alles over het vlaggenprotocol.

Uitgebreid assortiment gemeentevlaggen 

Met meer dan 350 gemeenten en 2500 plaatsen hebben wij een van Nederlandse grootste collecties van lokale vlaggen. De vlag van jouw gemeente vind je gegarandeerd bij ons. Staat jouw gemeente er toch niet bij? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Gemeentevlag kopen 

Een gemeentevlag kopen doe je gemakkelijk online bij Faber Vlaggen. De vlaggen van alle 352 gemeenten in Nederland vind je bij ons in de collectie. De mogelijkheden voor jouw vlag zijn bij ons eindeloos.

Naast alle vlaggen van alle gemeenten in Nederland vind je bij ons ook alle landen vlaggen en is het zelfs mogelijk om bij ons jouw vlag te laten bedrukken. Naast vlaggen is het ook mogelijk om een baniervlag te bedrukken. Heb je misschien nog een vraag? Geen probleem, je kunt gemakkelijk contact opnemen door ons te bellen of door middel van onze eigen chat. Onze klantenservice helpt jou met een advies op maat.

Subcategorieën

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 374

Van hoog naar laag sorteren
per pagina