Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggendoek

Je wilt graag een vlag bestellen, maar je hebt geen idee welk vlaggendoek het meest geschikt is? Dat begrijpen wij maar al te goed. Op deze pagina vind je extra uitleg over de verschillende materialen welke wij standaard gebruiken. Kom je er niet helemaal uit, of heb je andere wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder!

Supralon

Het meest verkochte vlaggendoek. Een driedraads 100% polyester vlaggendoek. De hoge inscheurweerstand en elasticiteit van dit vlaggendoek maakt het uitermate geschikt voor alle dag-en-nacht gebruikte vlaggen. Het doek is licht, waait snel uit en is snel droog. Geschikt voor alle soorten bedrukking, tot en met full colour fotodruk.

> Meer informatie
Supralon vlaggendoek
Titan spun vlaggendoek

Fairlyn Flag

Graag een bijdrage leveren aan een beter milieu? Met Fairlyn flag draagt ook Faber Vlaggen zijn steentje bij. Gemaakt van gerecycled PET materiaal, ook wel rPET genoemd, helpen onze klanten mee aan terugbrengen van de plastic afvalberg en met het hergebruik van grondstoffen. Vergelijkbare specificaties als Supralon vlaggendoek.

> Meer informatie

Titan spun polyester

Een 100% geweven polyester scheepsvlaggendoek. Het weefsel is oersterk als het gaat om treksterkte en inscheurweerstand. Uitermate geschikt voor vlaggen die onder zware omstandigheden hangen of voor vlaggen die om een klassieke uitstraling vragen.

> Meer informatie
Titan spun vlaggendoek
Polystretch vlaggendoek

Polystretch

Door de speciale gaatjesstructuur en elasticiteit is de krachtverdeling over de hele vlag optimaal. Vergeleken met andere doeksoorten is de gemiddelde levensduur minimaal 25% langer. Met name geschikt voor verticale/hoogformaat vlaggen en spandoekafrastering (zie ‘Fence wrap’ in hoofdstuk Spandoeken). Stormsterk en al sinds 1991 succesvol in ons assortiment.

Titan Lockchain

Het materiaal is ijzersterk door steviger garen. Daarnaast wordt de vlag niet gezoomd maar gesneden waardoor het vlaggendoek zelfs na Nederlandse weersomstandigheden amper slijtage vertoont.

> Meer informatie
Titan Lockchain vlaggendoek

Contact met één van onze specialisten?

Wil je graag persoonlijk advies en meer informatie over onze strandproducten? Laat het ons weten en neem contact op met de klantenservice op 088 480 11 22, of stuur een e-mail naar hallo@fabervlaggen.nl. Wij helpen je graag verder!

Subcategorieën