Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Mastvlag

Een mastvlag of gevelvlag nodig voor je bedrijfspand of mast? Met een mastvlag van Faber Vlaggen laat je zien dat je er bent, want zeg nou zelf wat is er mooier dan een vlag met een eigen logo. Binnen ons assortiment vind je vele verschillende formaten mastvlaggen. Een mastvlag is geschikt voor een vlaggenmast en is perfect voor reclame-uitingen.

Vele mogelijkheden met een bedrukte mastvlag 

De mogelijkheden bij het kiezen van een eigen mastvlag zijn eindeloos. Er zijn verschillende maten, materialen en afwerkingen waaruit je kunt kiezen. Een mastvlag kan je ook gebruiken als gevelvlag. Ben je misschien op zoek naar een verticale vlag? Het is bij ons ook mogelijk om een baniervlag te laten bedrukken.

Mastvlaggen met een eigen ontwerp bedrukken wij door deze te printen. Dit doen wij digitaal in full colour. Dit biedt mogelijkheden voor snelle levering en producties en heeft een oneindig kleurengamma.

Mastvlaggen in vele formaten

Bij ons kan je kiezen uit verschillende formaten mastvlaggen, zowel horizontaal als verticaal. De baniervlag (verticaal) is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk met tunnel (meest besteld) en zonder tunnel. Het grote voordeel van de vlag met tunnel is dat deze áltijd zichtbaar is, ook als het windstil is.

Ben je op zoek naar grote vlag of een kleine vlag? Je vindt het bij Faber Vlaggen. Met een mastvlag van Faber Vlaggen heb je niet zomaar een vlag, maar een Faber vlag.

Mastvlag bedrukken 

Onze mastvlaggen worden gemaakt van twee soorten vlaggendoek, namelijk glanzend Supralon en Titan Spunpolyester. Onze vlaggen zijn in vele verschillende formaten beschikbaar en je kunt kiezen uit een horizontale gevelvlag of een verticale banier.

Ben je op zoek naar unieke reclame-uiting voor jouw bedrijf, organisatie of evenement. Laat dan een mastvlag bedrukken. Het is bij ons mogelijk om verschillende oplages en verschillende formaten mastvlaggen te bedrukken. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn we dé specialist voor het bedrukken van jouw mastvlag. Door onze digitale printtechnieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Het bedrukken van een eigen mastvlag is zeer eenvoudig. Dit doe je al in 3 stappen:

  1. Kies jouw ideale mastvlag.
  2. Upload jouw ontwerp of creëer zelf een vlag.
  3. Beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig online.

Mastvlag van verschillende materialen 

Het is bij ons mogelijk om te kiezen uit twee soorten vlaggendoek, namelijk glanzen Supralon en Titan Spunpolyester. Supralon is een onze meest verkochte vlaggendoek. Het is een licht doek wat gemakkelijk droogt en waait. Spunpolyester is een 100% geweven doek wat oersterk is. Dit is een uitermate geschikt doek voor vlaggen die te maken hebben met stevige weersomstandigheden.

Mastvlag eenvoudig online bestellen 

Een mastvlag is perfect voor reclame uitingen en is verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder het veel bestelde formaat van 100x150cm. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor verticale baniervlag. Dus ben je op zoek naar een perfecte reclame-uiting voor bedrijf? Dan zijn de mastvlaggen van Faber Vlaggen ideaal voor jou! Je bestelt gemakkelijk jouw mastvlag online bij Faber Vlaggen.

Naast mastvlaggen beschikt ons assortiment ook over bootvlaggen, kioskvlaggen en zelfs parasols die kunnen worden bedrukt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina