Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kioskvlaggen

Op zoek naar een eigen kioskvlag voor jouw winkel of kantoor? Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Bij ons koop je niet zomaar een vlag maar een Faber Vlag!

De kioskvlag, ook wel een winkelvlag of shopvlag genoemd, is een echte eye-catcher voor in een winkelstraat of aan een marktkraam. Deze opvallende kioskvlag dient als wapperend uithangbord van jouw bedrijfsnaam. Je kunt hier jouw eigen logo of ontwerp in de hoogste kwaliteit op laten bedrukken. Een kioskvlag is een ideaal uithangbord van jouw winkel of kantoor dat opvalt in een drukke winkelstraat. Het is een uitermate geschikte manier om jouw merk en boodschap over te brengen op het passerende publiek.

Een wapperende vlag is visueel sterk, het vraagt aandacht en laat een blijvende goede indruk achter. Een eigen gepersonaliseerde winkelvlag is een uitstekende manier om een groot publiek te bereiken. Het geluid en het beeld van een wapperende vlag zorgt ervoor dat niemand om jouw boodschap heen kan. Met een gepersonaliseerde kioskvlag van Faber Vlaggen val je op!

Winkelvlaggen in verschillende formaten

Onze kioskvlaggen zijn in vier verschillende formaten te bestellen. Je hebt keuze uit:

  • 50 x 50 x 100 cm
  • 75 x 75 x 150 cm
  • 68 x 68 x 138 cm
  • 150 x 100 x 50 cm

Weet je niet zeker welk formaat passend is bij jouw gevel? Geen probleem, onze medewerkers helpen je graag met een passend advies.

Uithangbord voor jouw winkel

Onze kioskvlaggen zijn een perfect uithangbord voor jouw winkel of kantoor. Een wapperende vlag die visueel sterk is, is een uitstekende mogelijkheid om het merk en boodschap over te brengen op het passerende publiek. Onze vlaggen laten een blijvende indruk achter!

Een eigen kioskvlag bedrukken laat je doen door de specialist. Met meer dan 85 jaar ervaring zorgen wij voor een perfecte vlag.

In drie simpele stappen laat je een eigen kioskvlag bedrukken

Kioskvlaggen bedrukken doe je eenvoudig in 3 stappen: bepaal de juiste afmetingen, kies het materiaal en bedrukking en upload jouw ontwerp.

Bepaal de juiste formaten

Uiteraard zijn de afmetingen van een winkelvlag van groot belang. Kies je een grotere vlag, dan kies je ook voor zichtbaarheid. Je kunt binnen ons assortiment kiezen uit verschillende formaten:

  • 50 x 50 x 100 cm
  • 75 x 75 x 150 cm (best verkocht)
  • 50 x 100 x 150 cm
  • 68 x 68 x 136 cm

Kies het materiaalsoort

Bij het bedrukken van een eigen kioskvlag is het mogelijk om te kiezen uit twee verschillende soorten materiaalsoorten/vlaggendoek. Je kunt onder andere kiezen uit PVC blockout. Dit type doek is bij uitstek geschikt voor kioskvlaggen. Het doek laat geen licht door waardoor het geschikt is voor een dubbelzijdige bedrukking.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor Supralon. Dit is ons meest verkochte vlaggendoek. In tegenstelling tot het PVC doek wordt Supralon enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van ongeveer 95%. Omdat het doek enkelzijdig wordt bedrukt is de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar. Het is gemaakt van een driedraads 100% polyester doek. Het doek waait gemakkelijk, is snel droog en is geschikt voor alle soorten bedrukking

Upload jouw ontwerp

De laatste stap is om jouw design te uploaden of te ontwerpen in onze ontwerptool. Heb je toch nog vragen over het design of andere vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder! Bekijk alle aanleverspecificaties hier.

Dubbelzijdige bedrukking

Kioskvlaggen kunnen dubbelzijdig worden bedrukt. Kies hiervoor voor het materiaal PVC blockout. Dit materiaal is bij uitstek geschikt om een kioskvlag dubbelzijdig te bedrukken. Zo is jouw bedrijfsnaam of boodschap aan beide kanten goed leesbaar. Ideaal voor het uitdragen van jouw beeldmerk in de drukke winkelstraat.

Kioskvlag bedrukken

Wil je een eigen gepersonaliseerde vlag voor aan de gevel van jouw kantoor of winkel of voor een eigen marktkraam? Laat dan jouw kioskvlag bedrukken door de specialist. Met meer dan 85 jaar ervaring in het bedrukken van vlaggen zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Wij beschikken over de nieuwste printtechnieken. Hierdoor is het kleurengamma letterlijk oneindig.

Kioskvlaggen kunnen bij ons op twee verschillende soorten doek worden bedrukt. Je kunt jouw winkelvlag laten bedrukken op Supralon of PVC blockout. Het ontwerpen van jouw eigen vlag gaat zeer gemakkelijk. Kies je gewenste afmeting, upload jouw design in onze online designer, beoordeel het resultaat en bestel jouw vlag vervolgens gemakkelijk online.

Een kioskvlag met spoed?

Ga je binnenkort een winkel of een kantoor openen en je bent met spoed op zoek naar een vlag. Geen enkel probleem, het is bij ons mogelijk om met spoed een kioskvlag te bestellen. Neem contact op met een van onze professionals op 088 480 11 22. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Kioskvlag bestellen

Een eigen ontworpen kioskvlag bestel je eenvoudig online bij de specialist. Onze kioskvlaggen zijn perfect voor reclame-uitingen en zijn verkrijgbaar in vele verschillende formaten. Dus ben je op zoek naar een uniek en visueel sterk uithangbord voor aan jouw gevel. Dan zijn onze kioskvlaggen echt iets voor jou. Je bestelt jouw kioskvlag gemakkelijk online.

Bestel je een kioskvlag voor het eerst? Het is bij ons ook mogelijk om alle benodigde accessoires erbij te bestellen. Zo beschikt ons assortiment onder andere over vlaggenstokken, vlaggenstokhouders en andere benodigde accessoires zoals buisklemmen. Zo zorg je ervoor dat je jouw vlag direct op een correcte manier kunt ophangen. Een vlaggenstok maak je af met een prachtige kop. Gekleurde vlaggenstokknoppen vind je ook in ons assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina