Nederlandse vlaggen

Nederlandse vlaggen

Op zoek naar een Nederlandse vlag? Nee, geen bouwmarktkwaliteit maar mooi en sterke vlaggen gemaakt van het sterke spunpolyester vlaggendoek. Banen aan elkaar gestikt en afgewerkt met dubbelnaalds zoom. Een Nederlandse vlag van FaberVlaggen is niet zomaar een vlag maar een Faber vlag! Faber Vlaggen zijn duurzame en kleurechte vlaggen. Alle Nederlandse vlaggen zijn gefabriceerd van uiterst duurzaam materiaal dat licht-, water- en wasecht is. De vlag wordt uitgevoerd in Titan spunpolyester geweven scheepsvlaggendoek, de sterkste doekkwaliteit in de markt van ca. 165 gram/m2. Alle vlaggen zijn bovendien dubbelnaalds gezoomd en afgewerkt met broekingband, koord en bovenin een lus.

Waarom een Nederlandse vlag kopen?

De Nederlandse vlag staat symbool voor de eenheid en de onafhankelijkheid van het Koninkrijk der Nederlanden. De rood-wit-blauwe vlag is sinds 1937 dé officiële vlag. De vlag is zowel te land als ter zee in gebruik als civiele vlag, dienstvlag en oorlogsvlag.

Complete Nederlandse vlaggenset kopen?

Wanneer je niet alleen op zoek bent naar een Nederlandse vlag maar ook naar een houder en stok, dan is onze Nederlandse vlaggenset helemaal geschikt voor jou. De set bevat de rood-wit-blauwe vlag (100 x 150 cm), een oranje wimpel, houder, vlaggenstok, buisklemmen (voor halfstok hangen) alle benodigde schroefjes en plugjes. Scherp geprijsd en ook leuk als cadeau. Vragen over een Nederlandse vlag kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren door één van onze professionals!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren