Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggenmast verlichting

Zet je mast in de schijnwerpers met een speciaal vlaggenmast verlichting sys­teem (PoleLed). Dit gepatenteerde verlichtingssysteem is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid en energiebesparing.

Vlaggenmast verlichting PoleLed

Dit unieke verlichting systeem bestaat uit een krans van Powerleds die in een cirkel rondom de mast zitten. Hierdoor maakt het niet uit vanuit welke hoek de wind waait: de vlag of banier staat altijd vol in het licht. De krachtige leds van CREE geven een heldere en gelijkmatige lichtverdeling.

Het PoleLed verlichtingssysteem is toepasbaar op vrijwel alle types bestaande en nieuwe masten, zowel op hout, aluminium als polyester, conisch of cilindrisch.

Het systeem zelf is uitgevoerd in aluminium en wordt compleet geleverd met aansluitconnectoren en voeding. Is het verlichtingssysteem eenmaal gemonteerd, dan is diefstal vrijwel uitgesloten.

Beter zichtbaar door beweging en licht

Het gebruik van vlaggen en banieren is dé manier bij uitstek om beter zichtbaar te zijn. De continue beweging springt in het oog en de aandacht van voorbijkomend publiek wordt er als vanzelf naartoe getrokken.

Faber Vlaggen biedt een systeem waarmee u uw vlaggen en banieren op een unieke en bijzondere manier kunt verlichten. Een systeem dat een harmonieus geheel vormt met de mast, en uw vlaggen en banieren in het donker op een opvallende manier zichtbaar maakt voor uw (potentiële) klanten. Bovendien mogen landen vlaggen officieel volcontinu gevoerd worden (vlaggenprotocol)

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat beweging in combinatie met licht de hoogste visuele attentiewaarde geeft. Wilt u dat uw vlaggen of banieren ook in het donker zichtbaar zijn? Ook ‘s avonds biedt Faber Vlaggen u nu zichtbaar de beste oplossing.


Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van offerte aanvragen. Vul dit offerteformulier zo volledig mogelijk in, dan zorgen wij ervoor dat je een passende offerte krijgt.

Gegevens voor de offerte


Het systeem is verkrijgbaar in twee types:
– Vlaggenmast verlichting PoleLed Basic (masten t/m 120 Ø)
– Vlaggenmast verlichting PoleLed Extended (masten t/m 145 Ø)

Kies hier de gewenste hoogte waar de PoleLed bevestigd zou moeten worden:

ContactgegevensPoleLed: BASIC

Toepasbaar op alle type bestaande masten t/m 115 mm Ø.


PoleLed: EXTENDED

Toepasbaar op alle type bestaande masten t/m 145 mm Ø.