Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Roll Up banner

Zelf u roll up banner maken

Zelf een roll up banner maken? Met de roll up banner kunt u snel en effectief uw bedrijf of boodschap presenteren. De aluminium behuizing is voorzien van een rolmechanisme, waarin een doek is opgerold. Het geheel is compact en licht te transporteren, dus eenvoudig telkens op andere plaatsen te gebruiken. Binnen 30 seconden bent u klaar met het opstellen en opbergen. Deze display is een echte eyecatcher en straalt absolute klasse uit. 

Uw voordeel van een roll-up display maken bij Faber Vlaggen

  • Zeer hoge drukkwaliteit op Jetbanner polyesterdoek;
  • Roll up banner is snel en eenvoudig te plaatsen;
  • Het roll up frame is geheel aluminium uitgevoerd;
  • Hoge kwaliteit binnenwerk voor het in- en uitrollen van de print;
  • Incl. luxe draagtas met schouderriem. Gewicht max. 5 kg;

Met Faber Vlaggen hebt u volledige vrijheid in het ontwerp van de banner. Een banner voor reclame, banner met logo, met eigen foto of een banner met uw naam, allemaal mogelijkheden. In alle facetten van het ontwerp bent u de gene die beslist. Maak een keuze uit onze beeldbank voor een afbeelding, upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies uw achtergrondkleur en ontwerp uw banner. 

Roll up banners van Faber Vlaggen

De aluminium behuizing is voorzien van een rolmechanisme, waarin een doek is opgerold. Het geheel is compact en licht te transporteren, dus eenvoudig telkens op andere plaatsen te gebruiken. Binnen 30 seconden bent u klaar met het oprichten en ook met het opbergen. De roll-up displays zijn een echte eyecatcher en stralen absolute klasse uit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina