Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlag bedrukken

Wil je graag een vlag laten bedrukken voor jouw onderneming? FaberVlaggen is al meer dan 80 jaar de specialist in het vervaardigden en bedrukken van alle soorten én maten vlaggen. Wij bedrukken alle soorten vlaggen zoals banieren, bootvlaggen, wimpels, mastvlaggen en gevelvlaggen, maar ook spandoeken, bouwhekdoeken, beachflags & zelfs strandstoelen kunnen wij bedrukken. Bij FaberVlaggen zul je gegarandeerd slagen voor een geschikte promotie of reclamevlag voor jouw bedrijf of evenement. Heb je vragen over het bedrukken van een vlag? Onze medewerkers staan je graag te woord met een advies op maat.

Waarom een vlag bedrukken? 

Een wapperende vlag van jouw bedrijf of evenement is een zeer geschikte manier om jouw merk of boodschap te uiten. Een wapperende vlag vraagt aandacht, is visueel aantrekkelijk en maakt een blijvende indruk. Een bedrukte vlag van Faber Vlaggen is een sterke en visueel aantrekkelijke manier om jouw boodschap over te brengen. Vlaggen worden veelal voor promotie doeleinden gebruikt.

Een eigen gepersonaliseerde vlag is de meest ideale manier om een groot publiek te bereiken. Het geluid van een wapperende vlag en de visuele aantrekkelijkheid zorgt ervoor dan niemand om jouw boodschap heen kan. Tot slot zullen klanten jouw bedrijf gemakkelijk herkennen.

Een eigen ontwerp 

Bij ons is het mogelijk om jouw eigen vlag te ontwerpen. Ben je op zoek naar een persoonlijke vlag met een eigen logo, naam, slogan of een combinatie hiervan? Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. In onze eigen editor stel je gemakkelijk jouw bedrukte vlag samen. Met onze handige editor voeg je gemakkelijk tekst en afbeeldingen toe. Het enige wat je hoeft te doen is een type vlag kiezen. Bij Faber Vlaggen maak je in drie stappen een eigen vlag:

  1. Kies jouw ideale vlag.
  2. Upload jouw ontwerp of creëer zelf een vlag.
  3. Beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig online.

Verschillende materialen bedrukken 

Je wilt graag een vlag bedrukken maar hebt geen idee welk materiaal je moet kiezen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Faber Vlaggen bedrukt 5 soorten vlaggendoek. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken en bedrukking. Hieronder vindt je een korte toelichting per type materiaal:

Supralon

Het meest verkochte vlaggendoek. Gemaakt van driedraads 100% polyesterdoek. Het is een licht doek dat gemakkelijk wappert en snel droogt. Geschikt voor alle soorten bedrukking. Deze vlag kent een lange levensduur.

Titan Spun 

Ook wel een scheepsvlaggendoek genoemd. Het is een 100% geweven polyesterdoek wat oersterk is. Een uitermate geschikte vlag die in zware weersomstandigheden kan hangen.

Polystretch 

Een polyesterdoek met een speciale gaatjesstructuur. Dit maakt de vlag elastisch en zeer sterk omdat het zorgt voor een gelijke krachtverdeling. De levensduur van dit type materiaal is minimaal 25% langer.

Fairlyn flag 

Dit is een duurzame variant van de supralon vlaggendoek. Dit type materiaal is gemaakt van een gerecycled PET-materiaal. Met een Fairlyn flag kies je voor een duurzame oplossing en reduceer je de plastic afvalberg.

PVC blockout 

Een type materiaal wat bij uitstek ideaal is voor kiosk- en winkelvlaggen. Dit doek laat geen licht door waardoor het mogelijk is om beide kanten te bedrukken. Een visueel sterk doek voor winkelend publiek.

Vlag bedrukken met verschillende drukmethodes 

Een zeefdruk vlag in PMS kleuren of toch jouw vlag digitaal laten printen in full colour. Het is allemaal mogelijk bij Faber Vlaggen. Ben je op zoek naar het beste resultaat voor PMS-kleuren dan is zeefdruk de beste druktechniek voor jouw oplage. Zeefdrukken kan met maximaal 6 kleuren.

Het digitaal printen van een vlag biedt daarentegen weer mogelijkheden in snelle producties en full colour n en afbeeldingen. Ons kleurengamma is oneindig en onze inkten zijn milieuvriendelijk. Een vlag bedrukken doe je gemakkelijk bij Faber Vlaggen!

Groot aanbod afmetingen met een passende afwerking 

Bij ons vind je gegarandeerd een passende vlag voor jouw vlaggenmast of vlaggenstok. Ben je op zoek naar een kleinere gevelvlag van 40x60cm of ben je op zoek naar grote vlag van 150x450cm? Voor ieder type vlag hebben wij een breed scala aan afmetingen.

Naast de vele afmetingen, bieden wij ook vele afwerkingen aan. Zo kun jij jouw vlag op verschillende manieren ophangen. Het is bij ons mogelijk om voor gezoomde vlag te kiezen met koord maar ook met kunststof haken. Een schuin gezoomde vlag of een vlag met een schuine open zoom. Jouw ideale afwerking vind je bij Faber Vlaggen!

Vlag laten bedrukken bij FaberVlaggen 

Een vlag bedrukken doe je gemakkelijk bij Faber Vlaggen. Met een uitgebreid assortiment type vlaggen met vele afmetingen ben je voor een bedrukte vlag bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Met een juiste afwerking maak jij jouw vlag helemaal af.

Met eigen zeefdruk- en printfabrieken kunnen wij snel en professioneel jouw vlag maken. Een persoonlijke vlag is bij ons in goede handen. Met meer dan 80 jaar ervaring weten wij wat onze klanten willen en leveren wij de hoogste kwaliteit. Kom je er niet uit met jouw ontwerp? Geen probleem! Ons designteam helpt je graag verder met jouw ontwerp.

De service van FaberVlaggen 

Wij leveren onze vlaggen snel. Bestel je een voorraad product voor 12:00 uur, dan verzenden wij die dezelfde dag. Zo hebben wij een voorraad van alle landenvlaggen. Bedrukte vlaggen met een eigen ontwerp leveren we met 6, 5 of 3 werkdagen. Heb je een snellere levering nodig? Neem dan contact op met een van onze professionals op 088 480 11 22.

Meerdere vlaggen bedrukken is uiteraard ook mogelijk. Het enige wat je moet doen is het formaat en de het ontwerp te kiezen en het aantal vlaggen door te geven. Onze specialisten zullen met zorg jouw bestelling afhandelen.

Wil je een vlag laten bedrukken maar je hebt nog geen mast? Een vlaggenmast bestel je bij ons gemakkelijk online. We hebben een uitgebreid aanbod van polyester, aluminium en houten vlaggenmasten. Het plaatsen van een mast kan je ook aan ons overlaten. Ons eigen montageteam zorgt voor zorgeloze vlaggenmast plaatsing.

Vlaggenservice voor bedrijven 

Heb je een vlag voor jouw bedrijf laten bedrukken? Wij hebben ook een vlaggenservice voor bedrijven. Zo heb je het gehele jaar door altijd nette bedrukte vlaggen in de mast hangen. Met een vast bedrag ben je verzekerd van een optimale vlaggenpresentatie.

Jouw voordeel:

  • Altijd een schone vlag zonder scheuren en rafels
  • Een 100% uitstraling, het hele jaar door!
  • Minder storingen aan de vlaggenmast
  • We nemen werk uit handen, zo heb je meer tijd voor jouw eigen onderneming.

Subcategorieën