Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wimpel KNRM

Steun de redders: de wimpel in top!

Het redden op zee is in Nederland de verantwoordelijkheid van een zelfstandige stichting, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. De KNRM is voor haar voortbestaan geheel afhankelijk van vrijwillige bijdragen. Help de redders om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en bij alle (weers)omstandigheden klaar te staan voor de zeeman in nood.

Dat helpen kan op vele manieren. Het verkopen van de KNRM-wimpel is er één van. Want voor alle duidelijkheid: U bent nu op de website van Faber Vlaggen, de fabrikant van de KNRM-wimpel. Op verzoek van de KNRM doen wij voor hen de bestelprocedure en de handling van de bestelde wimpels. De marge van de wimpel gaat echter nog steeds naar de KNRM. Faber Vlaggen neemt de KNRM deze voor hen branchevreemde activiteit uit handen uit sympathie voor het werk van de redders.

De redders van de KNRM komen ongeveer 2.000 keer per jaar in actie (hoofdzakelijk voor de watersport), waarbij ruim 3.000 mensen veilig aan wal worden gebracht. Laat zien dat u de vrijwillige redders steunt en geef de KNRM-wimpel een prominente plek op uw toonbank!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina