Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zwarte vlaggenmast

Ben je op zoek naar een zwarte vlaggenmast? Onze vlaggenmasten zijn uit voorraad leverbaar en geheel naar wens samen te stellen. Bestel eenvoudig jouw vlaggenmast online of vraag een offerte aan.

Een vlaggenmast in het zwart voor thuis of bedrijfspand

Onze vlaggenmasten zijn zowel geschikt voor een woning of bedrijfspand. Maar welke lengte heb je nodig? Om de lengte te bepalen voor een vlaggenmast voor een woning hanteren wij de volgende richtlijn: hoogte van de nok minus een meter. Is jouw woning 8 meter hoog, dan adviseren wij een mast van 7 meter.

Wil een vlaggenmast voor je bedrijfspand plaatsen dan is de lengte afhankelijk van wat jij wilt bereiken. Wil je meer zichtbaarheid, dan kan je kiezen voor een hoge vlaggenmast met een grotere vlag.

Een conische of cilindrische vlaggenmast in het zwart?

Onze zwarte vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in twee vormen, namelijk conisch en cilindrisch. Beide vormen zijn mogelijk voor jouw zwarte vlaggenmast. Er zit geen verschil in kwaliteit, de gekozen vorm is een kwestie van smaak. Wel zit er een verschil in mogelijkheden van materiaal, lengte, diameter en grondbevestiging.

Conische vlaggenmast

Bij een conische vlaggenmast is de voet groter dan de top. Dit maakt dat de vorm van de mast licht kegelvormig is. Dit noemen wij conisch. Een zwarte conische vlaggenmast is gemaakt van polyester. Dit is een duurzaam materiaal Onze conische vlaggenmasten zijn in het zwart verkrijgbaar in de lengtes van 6, 7 en 8 meter en kan worden bevestigd middels een kantelanker. Als afwerking is er een banieruithouder, liersysteem of een knop, koord en kikker mogelijk.

Cilindrische vlaggenmast

Een cilindrische vlaggenmast is van onder tot boven rond in dezelfde diameter. Dit in tegenstelling tot een conisch vlaggenmast die steeds smaller wordt. Een zwarte cilindrische mast is enkel in aluminium mogelijk. Een aluminium vlaggenmast kan het jachthaven effect geven (het duidelijk tikken van het koord tegen de mast). Een aluminium mast kent verschillende diameters (70 en 90 millimeter). De mast is verkrijgbaar in de lengtes van 6, 7 en 8 meter en kan worden bevestigd middels een kantelanker, grondbuis en overschuifkoker. Als afwerking is er een banieruithouder, liersysteem of een knop, koord en kikker mogelijk.

Een zwarte vlaggenmast laten plaatsen?

Een vlaggenmast plaatsen in een secuur werk. Je wilt immers niet dat de vlaggenmast scheef gaat staan of niet stormbestendig is. Laat daarom jouw zwarte vlaggenmast plaatsen door de specialisten van Faber Vlaggen. Onze technici hebben een ontelbaar aantal masten geplaatst en weten dus hoe ze een vlaggenmast correct moeten plaatsen.

Alle lengtes kunnen worden geplaatst. Bij het plaatsen van een vlaggenmast is het arbeidsloon en de betonvoet inbegrepen. Indien er toch ter plaatse meer benodigdheden nodig blijken te zijn dan belasten wij deze door. Het laten plaatsen van een vlaggenmast door de specialisten van Faber Vlaggen heeft vele voordelen:

 • Het afleveren en/of plaatsen van de Faber vlaggenmasten van elke lengte.
 • Ons montageteam neemt vooraf contact met u op om de definitieve datum en tijd door te geven.
 • Een specifieke dag- of spoed planning is ook mogelijk, echter hiervoor geldt een toeslag.

Zwarte vlaggenmast kopen

Een vlaggenmast in het zwart koop je snel en eenvoudig bij de vlaggenspecialist in Nederland. Met meer dan 85 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor een vlag en vlaggenmast. Naast vlaggenmasten vind je ook alle vlaggen in ons online assortiment. Wat dacht je van een Nederlandse vlag en een oranje wimpel?

Ben je op zoek naar een vlaggenmast voor je bedrijfspand? Dan is het ook mogelijk om een bedrijfsvlag of een eigen vlag te bedrukken. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Polyester vlaggenmast - zwart RAL 9005
  Zwarte polyester vlaggenmast
  Vanaf € 389,62 € 322,00
 2. Aluminium vlaggenmast - cilindrisch model - (zwart RAL9005)
  Zwarte vlaggenmast aluminium cilindrisch
  Vanaf € 238,37 € 197,00
 3. Aluminium vlaggenmast met hijsbare banieruithouder
  Zwarte aluminium vlaggenmast met hijsbare banieruithouder
  Vanaf € 784,08 € 648,00
per pagina