Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Banieren

banieren en mastvlag bestellen

Banieren, ook wel mastvlaggen genoemd, zijn decoratieve en stijlvolle sfeermakers die overal gebruikt kunnen worden. Een baniervlag wordt veel gebruikt als bedrijfsvlag en is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel, waarmee je heel eenvoudig een bepaalde sfeer creëert of een product of boodschap introduceert. Baniervlaggen zijn er in twee soorten, namelijk met tunnel aan de bovenzijde óf zonder tunnel. Het grote voordeel van een baniervlag met tunnel is de zichtbaarheid van de vlag. Doordat de vlag over een uithouder wordt geschoven is de vlag áltijd zichtbaar, ook als het niet waait. Banieren zonder tunnel worden daarentegen gebruikt voor masten zonder een horizontale uithouder.

Banieren bestel je eenvoudig online bij FaberVlaggen!

Bij FaberVlaggen vindt de kritische afnemer de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Wij hebben de nieuwste technologieën in huis met betrekking tot het ontwerpen en drukken van banieren. Bestel jouw banieren bij FaberVlaggen en profiteer van aantrekkelijke prijzen. De banieren hebben een scherpe bedrukking, foto afbeeldingen komen krachtig in beeld en vele afwerkingsvormen zijn mogelijk.

Welk formaat baniervlag is geschikt?

Een banier is in diverse formaten te bestellen, maar welk formaat past nou het best in jouw vlaggenmast? Om je verder op weg te helpen hebben we een handige tabel gemaakt met advies formaten voor baniervlaggen.

Baniervlag met eigen ontwerp

Een vlag bestellen voorzien van je eigen ontwerp, logo of afbeelding? De bedrukte baniervlaggen van Faber Vlaggen zijn perfect als reclamedragers voor jouw bedrijfspand. Wij maken gebruik van de meest moderne technologieën voor het bedrukken van banieren. Hierdoor kunnen wij een zeer helder en gedetailleerd eindresultaat garanderen. Voeg het ontwerp toe via de handige uploadmodule en bestel eenvoudig online de baniervlag. Wij gaan direct aan de slag!

Wat is de levensduur van een baniervlag?

We moeten helaas vermelden dat vlaggen niet het eeuwige leven hebben. Doordat baniervlaggen 24/7 in weer en wind buiten hangen gaan de vlaggen niet jaren mee. Het is dan ook lastig te bepalen hoe lang een vlag precies mee gaat. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren als weersinvloeden (denk aan wind, regen en zon), de locatie (kustgebieden waar het veel en hard waait) en het het gebruik van de vlag (wordt de vlag gestreken bij windkracht 6 of hoger). Alle punten hebben een behoorlijke invloed op de slijtage van de vlaggen. In de regel houden wij zelf altijd een levensduur van ongeveer 3-6 maanden aan. Ons advies is om een groter aantal vlaggen in voorraad te houden, zo heb je altijd een nieuwe vlag voor het grijpen en kun je ook nog eens profiteren van de staffelkortingen.

Waarom een baniervlag bestellen bij Faber Vlaggen?

Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van het bedrukken van diverse vlaggen en wimpels.

  • Eigen productie en mogelijkheid tot spoed opdrachten.
  • De beste kwaliteit mastvlaggen, dus een langere levensduur.
  • Kom je er niet helemaal uit met je ontwerp? Onze ervaren DTP afdeling kijkt graag naar de mogelijkheden om te assisteren.

Wil je meer weten over onze banieren en mastvlaggen of heb je speciale wensen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Subcategorieën