Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Gevelvlaggen

Zelf gevelvlaggen bedrukken met jouw eigen ontwerp? Bij Faber Vlaggen bestel je de gevelvlaggen op diverse formaten en materialen. De gevelvlag wordt volledig omgezoomd afgewerkt met aan de mastzijde een verstevigingsband. Afhankelijk van de grootte van de vlag wordt er gekozen om de vlag te confectioneren met lusje & koord of kunststof deense haken voor bevestiging. Het vlaggendoek wordt enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van ongeveer 95%, hierdoor is de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar.

Met Faber Vlaggen heb je volledige vrijheid in het ontwerp van de gevelvlag. Een gevelvlag voor reclame, gevelvlag met logo, met eigen foto of een gevelvlag met alleen een naam, alles is mogelijk! In alle facetten van het ontwerp ben jij degene die beslist. Upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies een achtergrondkleur en ontwerp jouw gevelvlag. Met 6 werkdagen is de vlag al geleverd!

Gevelvlaggen van Faber Vlaggen

Ook leveren wij gevelvlaggen met schuine zijde, ook wel Kioskvlaggen genoemd. De vlaggen met schuine zijde zijn ideaal voor een strakke presentatie van een winkel of woonhuis waar een ieder zich representatief wilt presenteren. Of het nu met jouw logo of slogan is, een schuine gevelvlag is dé oplossing. Het grote voordeel van een schuine gevelvlag is dat deze altijd horizontaal hangt, waardoor uw boodschap altijd helder gecommuniceerd wordt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina