Spandoeken

Zelf uw spandoek maken

Zelf een spandoek maken? Een spandoek is een populair middel om een reclameboodschap uit te dragen of een evenement aan te kondigen. Bij Faber Vlaggen kunt u spandoeken maken met een slogan, logo, eigen afbeeldingen of foto’s en uw naam. 

Uw voordeel van een spandoek maken bij Faber Vlaggen

  • Spandoek is licht-, water- en wasecht met onderscheid tussen zes verschillende duurzame doekkwaliteiten;
  • Kleurstoffen met de hoogste normering voor kleurechtheid;
  • De juiste balans tussen prijs en kwaliteit;
  • Glanzend spandoek ('coated') of matte spandoek ('uncoated'); 

Met Faber Vlaggen hebt u volledige vrijheid in het ontwerp van het spandoek. Een spandoek voor reclame, spandoek met logo, met eigen foto of een spandoek met uw naam, allemaal mogelijkheden voor het maken van uw eigen spandoek. In alle facetten van het ontwerp bent u de gene die beslist. Maak een keuze uit onze beeldbank voor een afbeelding, upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies uw achtergrondkleur en ontwerp uw spandoek. 

Spandoeken van Faber Vlaggen

De keuze voor het doek kan uit zes verschillende materialen, waarbij de bedrukking altijd van gelijke, hoogwaardige kwaliteit is. Het beschikbare kleurenpalet is praktisch onbegrensd en de kleuren op het spandoek zijn helder en duurzaam!

Spandoek zijn met alle soorten te bedrukken: van lijndruk met volle tinten tot fotodruk. De spandoeken zijn bovendien aan de achterzijde rondom verstevigd met een extra opgestikte band en op elke hoek voorzien van een kunststof D-ring om ze mooi strak te spannen. Het doek wordt doorgedrukt zodat de afbeelding aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren