Spandoek maken

Een spandoek laten maken voor promotionele doeleinden? Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Bij ons kan je jouw eigen reclame-uiting, logo of boodschap op een spandoek bedrukken. Een spandoek kan je voor vele verschillende doeleinden gebruiken en is daarom een populair middel om een boodschap of uiting te tonen. Bij Faber Vlaggen zijn de mogelijkheden letterlijk eindeloos. Wij maken enkel gebruik van de meest innovatieve technieken voor het maken van jouw spandoek. Met meer dan 85 jaar ervaring in het bedrukken van horeca parasols, vlaggen, wimpels en spandoeken zijn wij de juiste partner voor het maken van gepersonaliseerde doeken.

Voordelen van een Faber spandoek

Aan een spandoek van Faber Vlaggen zitten verschillende voordelen verbonden. Wij richten ons op de allerhoogste kwaliteit en serviceniveau. Enkele voordelen van een Faber spandoek zijn:

  • Onze spandoeken zijn licht-, water-, en wasecht met onderscheid tussen zes verschillende duurzame doek kwaliteiten.
  • Kleurstoffen met de hoogste normering voor kleurechtheid.
  • Hoge prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Keuze uit een glanzend of mat spandoek.

Verschillende formaten

Je hebt bij Faber Vlaggen keuze uit verschillende standaard formaten. Standaard formaten zijn 70 x 300 cm, 80 x 400 cm en 90 x 500 cm. Met het is ook mogelijk om een spandoek op maat te laten maken. Ideaal voor als je op zoek bent naar afwijkende maat. Je hoeft enkel jouw ideale breedte en hoogte in te vullen en je krijgt gelijk de prijs te zien. Ook de afmetingen van de ontwerpmodule worden automatisch aangepast. Zo kan je gemakkelijk je eigen ontwerp maken en/of uploaden. De minimale afmetingen zijn 100 x 100 cm.

Keuze uit verschillende materialen en afwerkingen

Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst vijf verschillende materialen met ieder zijn eigen kenmerken. Zo is het mogelijk om te kiezen voor PVC 510, Mesh, PVC Blockout, Fairlyn Mesh en Non Woven. De bedrukking op de verschillende materialen is van een gelijke hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende afwerkingen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor ringen (met of zonder gelaste zoom) of tunnels.

PVC 510

Dit is ons meest verkocht spandoek wat wij maken. Het is geschikt voor vrijwel alle locaties en toepassingen. Dit type doek wordt enkelzijdig full colour met latex inkt bedrukt.

Mesh

Dit is een bij uitstek geschikt doek voor de aankleding van gebouwen en bouwhekken. Mesh doek wordt enkelzijdig bedrukt.

PVC blockout

PVC blockout is geschikt voor alle toepassingen die aan beide zijden beeld wilt hebben. Het is daarom mogelijk om dit doek dubbelzijdig te bedrukken.

Fairlyn mesh

Dit is een PVC vrij alternatief voor meshdoeken. Dit type doek is licht van gewicht en is daarom makkelijk op te vouwen en wordt enkelzijdig full colour bedrukt met sublimatie-inkten.

Non woven

Dit type doek is geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals festivals en andere evenementen. Het is mogelijk om dit doek op rol te bestellen om vervolgens naar eigen inzicht zelf op maat af te snijden. Dit type doek wordt enkelzijdig full colour bedrukt.

Een onbeperkt kleurenpalet

Als je een spandoek wilt laten maken, dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Wij hebben naast kwalitatieve doeken ook een onbeperkt kleurenpalet. Alle kleuren zijn praktisch mogelijk. De kleuren waar wij onze spandoeken mee bedrukken zijn altijd helder en duurzaam. Je kunt gemakkelijk jouw gekozen kleur opgeven in verschillende referenties; Pantone (PMS), RAL of HKS. Wij gebruiken kleurstoffen met de hoogste weersechtheden. Een spandoek laten maken doe je bij de vlaggenspecialist. Bestel daarom vandaag nog jouw spandoeken met eigen opdruk bij Faber Vlaggen!

Spandoek maken bij Faber Vlaggen

Naast spandoeken kun je bij ons ook bouwhekdoeken bedrukken, maar ook voor het bedrukken van vlaggen en banieren ben je bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos. We gebruiken enkel de meest hoogwaardige doeken en we hebben een praktisch onbegrensd kleurenpalet.

Naast vlaggen en doeken vind je bij ons ook wimpels en alle andere benodigdheden voor het hijsen van een vlag. Zo hebben wij verschillende vlaggenstokken (hout & aluminium), vlaggenstokhouders en faciliteren wij zelfs in vlaggenmasten inclusief plaatsing. Laat jouw spandoek maken door de specialisten van Faber!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren