Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Spandoek maken

Een spandoek laten maken voor promotionele doeleinden? Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Bij ons kan je jouw eigen reclame-uiting, logo of boodschap op een spandoek bedrukken. Een spandoek kan je voor vele verschillende doeleinden gebruiken en is daarom een populair middel om een boodschap of uiting te tonen. Bij Faber Vlaggen zijn de mogelijkheden letterlijk eindeloos. Wij maken enkel gebruik van de meest innovatieve technieken voor het maken van jouw spandoek. Met meer dan 85 jaar ervaring in het bedrukken van horeca parasols, vlaggen, wimpels en spandoeken zijn wij de juiste partner voor het maken van gepersonaliseerde doeken.

Voordelen van een Faber spandoek

Aan een spandoek van Faber Vlaggen zitten verschillende voordelen verbonden. Wij richten ons op het allerhoogste kwaliteit- en serviceniveau. Enkele voordelen van een Faber spandoek zijn:

  • Onze spandoeken zijn licht-, water-, en wasecht met onderscheid tussen zes verschillende duurzame doek-kwaliteiten.
  • Kleurstoffen met de hoogste normering voor kleurechtheid.
  • Hoge prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Keuze uit een glanzend of mat spandoek.

Verschillende formaten

Je hebt bij Faber Vlaggen keuze uit verschillende standaard formaten. Standaard formaten zijn 70 x 300 cm, 80 x 400 cm en 90 x 500 cm. Met het is ook mogelijk om een spandoek op maat te laten maken. Ideaal voor als je op zoek bent naar een afwijkende maat. Je hoeft enkel jouw ideale breedte en hoogte in te vullen en je krijgt gelijk de prijs te zien. Ook de afmetingen van de ontwerpmodule worden automatisch aangepast. Zo kan je gemakkelijk je eigen ontwerp maken en/of uploaden. De minimale afmetingen zijn 100 x 100 cm.

De belangrijkste eigenschappen voor een spandoek

  • Levensduur: Een spandoek moet lang kunnen hangen en bestand zijn tegen wind en zon. Afhankelijk van de toepassing hebben wij voor spandoeken zes duurzame doekkwaliteiten.
  • Kleurkracht van het spandoek: Onze kleurstoffen hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Hiermee onderscheiden wij ons van andere drukkerijen (zie ook weersechtheden).
  • Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatief spandoek.
  • Kosten: Natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw reclame spandoek. Faber Vlaggen biedt u de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Vraag om een offerte en wij bewijzen het u.

Keuze uit verschillende materialen en afwerkingen

Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst vijf verschillende materialen met ieder zijn eigen kenmerken. Zo is het mogelijk om te kiezen voor PVC 510, Mesh, PVC Blockout, Fairlyn Mesh en Non Woven. De bedrukking op de verschillende materialen is van dezelfde kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende afwerkingen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor ringen (met of zonder gelaste zoom) of tunnels.

PVC 510

Dit is ons meest verkochte spandoek wat wij maken. Het is geschikt voor vrijwel alle locaties en toepassingen. Dit type doek wordt enkelzijdig full color met latex inkt bedrukt.

Mesh

Dit is een bij uitstek geschikt doek voor de aankleding van gebouwen en bouwhekken. Mesh doek wordt enkelzijdig bedrukt.

PVC blockout

PVC blockout is geschikt voor alle toepassingen die aan beide zijden beeld willen hebben. Het is daarom mogelijk om dit doek dubbelzijdig te bedrukken.

Fairlyn mesh

Dit is een PVC vrij alternatief voor meshdoeken. Dit type doek is licht van gewicht en is daarom makkelijk op te vouwen en wordt enkelzijdig full colour bedrukt met sublimatie-inkten.

Non woven

Dit type doek is geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals festivals en andere evenementen. Het is mogelijk om dit doek op rol te bestellen om vervolgens naar eigen inzicht zelf op maat af te snijden. Dit type doek wordt enkelzijdig full colour bedrukt.

Hoe worden spandoeken afgewerkt?

Spandoeken moeten eenvoudig kunnen worden opgehangen. Als je een spandoek door Faber Vlaggen laat maken dan worden deze dan ook keurig afgewerkt met een band, D-ringen op de hoeken en om de meter zeilogen.

Ontwerp zelf een spandoek bestel deze online!

Er zijn talloze redenen om een spandoek te laten maken. Zo zijn onze spandoeken licht-, water- en wasecht en bedrukt met kleurstoffen met de hoogste normering voor een hoge kleurechtheid. Hierdoor hebben onze doeken een hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Een spandoek laat je maken om het pand op te laten vallen of voor een evenement, intern of festival. Ontwerp snel en eenvoudig een doek op onze website en bestel deze vandaag nog.

Een onbeperkt kleurenpalet

Als je een spandoek wilt laten maken, dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Wij hebben naast kwalitatieve doeken ook een onbeperkt kleurenpalet. Alle kleuren zijn praktisch mogelijk. De kleuren waar wij onze spandoeken mee bedrukken zijn altijd helder en duurzaam. Je kunt gemakkelijk jouw gekozen kleur opgeven in verschillende referenties: Pantone (PMS), RAL of HKS. Wij gebruiken kleurstoffen met de hoogste weersechtheden. Een spandoek laten maken doe je bij de vlaggenspecialist. Bestel daarom vandaag nog jouw spandoeken met eigen opdruk bij Faber Vlaggen!

Spandoeken maken in onze ontwerptool

In onze eigen ontwerptool maak je met een paar klikken zelf een prachtig spandoek. Hierbij kan je denken aan jouw bedrijfslogo, slogan, afbeeldingen, huisstijl en kleuren van de campagne of bedrijf. Je kan zelf een opgemaakt bestand opsturen, of direct in onze tool het ontwerp maken. Het gebruik van onze ontwerptool is zeer laagdrempelig; upload de benodigde bestanden (ontwerp en foto's), voeg elementen als tekst en vormen toe en bepaal de kleuren. Vervolgens bestel je jouw spandoek eenvoudig online bij Faber Vlaggen. Controleer nogmaals de afmetingen en het design en je weet zeker dat je een prachtig spandoek laat maken.

Spandoek bedrukken

Wil je als organisatie echt opvallen? Dan is een bedrukt spandoek ideaal. Een spandoek ontwerpen en laten bedrukken doe je snel eenvoudig bij Faber Vlaggen. Met meer dan 85 jaar in het bedrukken van vlaggen en spandoeken zijn wij de juiste partner. Wij kunnen nagenoeg ieder formaat spandoek bedrukken. Naast spandoeken bedrukken wij ook bouwhek- en dranghekdoeken.

Meteen een spandoek (laten) maken bij Faber Vlaggen

Naast spandoeken kun je bij ons ook bouwhekdoeken bedrukken, maar ook voor het bedrukken van vlaggen en banieren ben je bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos. We gebruiken enkel de meest hoogwaardige doeken en we hebben een praktisch onbegrensd kleurenpalet. Wacht daarom niet langer en laat vandaag nog jouw eigen spandoek maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina