Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dranghekdoeken

Dranghekken, je kunt er bijna niet omheen. Je ziet ze terug bij sportevenementen, festivals, afzettingen, beurzen en andere events. Dranghekdoeken zijn een uitstekende manier om jouw merk of boodschap onder de aandacht te brengen. Met dranghekdoeken kan je gemakkelijk op meerdere plaatsen langs een parcour of bij een evenement je organisatie uiten. Dranghekdoeken zijn een ideaal promotiemiddel wat een visuele zichtbaarheid creëert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hieronder verder of neem contact op.

Waarom een dranghekdoek bedrukken?

Er zijn talloze redenen waarom je een dranghekdoek wilt laten bedrukken. Ten eerste is het een uitstekende manier om jouw product, merk, dienst of boodschap te uiten. Een dranghekdoek valt op, is visueel aantrekkelijk en biedt de mogelijkheid om groots op te vallen.

Eigen dranghekdoeken zijn de perfect manier om een groot publiek te bereiken. Zeker bij evenementen waar er veel passanten zijn. Met bedrukte dranghekdoeken kan niemand om jouw boodschap heen en zullen ze de volgende keer je bedrijf eerder herkennen.

Enkelzijdig of dubbelzijdige bedrukken

De mogelijkheden omtrent het bedrukken zijn nagenoeg eindeloos. Ons kleurengamma is oneindig. Onze innovatieve digitale printtechnieken bieden ruime mogelijkheden voor ontwerpen, snelle producties en snelle leveringen. Je kan ervoor kiezen om dranghekdoeken enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken. Een dranghekdoek bedrukken doe je eenvoudig in 3 stappen:

  1. Kies jouw doek
  2. Upload jouw ontwerp of creëer zelf een ontwerp
  3. Beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig online

Materiaalkeuze

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen voor jouw gepersonaliseerde dranghekdoek. Hieronder hebben wij ze voor je toegelicht

PVC 510

Dit is ons meest verkochte doek. Het geschikt voor vrijwel alle toepassingen en locaties en wordt enkelzijdig full colour geprint. Het doek kan worden afgewerkt met zeilogen of een tunnel.

Mesh

Een doek wat bij uitstek geschikt is voor gebouwen en bouwhekdoeken. Ook dit doek wordt enkelzijdig full colour bedrukt met zeilogen of een tunnel als afwerking.

Dranghekdoeken van de hoogste kwaliteit

De door Faber Vlaggen bedrukte dranghekdoeken zijn van de allerhoogste kwaliteit en scherp geprijsd. Maar een bedrukt dranghekdoek kent nog meer voordelen:

  • Dranghekdoeken zijn eenvoudig op te vouwen, hierdoor zijn de doeken goedkoop in transport en handling.
  • Hoge drukkwaliteit op luchtdoorlatend doek. Dit is een speciaal elastisch doeksoort wat ook licht van gewicht is.
  • Mogelijkheid tot gewenste afwerking.
  • Een dranghekdoek kan je middels de afwerking eenvoudig en snel plaatsen.
  • Het design bepaal je helemaal zelf. Je hebt volledige vrijheid in het ontwerp van het bouwhekdoek.

Hoe worden bouwhekdoeken afgewerkt?

Een dranghekdoek van Faber Vlaggen wordt afgewerkt met zeilogen om de 30 cm zodat het doek gemakkelijk met tie wraps aan het dranghek bevestigd kan worden.

Bouwhekdoek kopen

Een dranghekdoek laat je bedrukken door de specialisten van Faber Vlaggen. Met eigen printfabrieken kunnen wij snel en professioneel jouw dranghekdoek bedrukken en leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom je er niet uit met een eigen ontwerp of heb je vragen? Geen probleem, onze specialisten helpen je graag verder. Bedrukte dranghekdoeken leveren wij in zes-, vijf-, of drie werkdagen. Een spoedlevering is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op via 088 480 11 22.

Naast dranghekdoeken ben je bij Faber Vlaggen ook het juiste adres voor het bedrukken van spandoeken, bouwhekdoeken en vlaggen. Ook benodigdheden als een vlaggenstok of vlaggenmast vind je bij Faber Vlaggen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina