Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Tafelvlaggen

Tafelvlaggen staan voor een kleurrijke presentatie van jouw merk. Je kan onze tafelvlaggen tijdens vergaderingen of in ontvangstruimten op tafel zetten of gebruiken als promotiemateriaal richting jouw verkooppunten of dealers. Krijg je buitenlands bezoek? Dan kan je gebruik maken van onze tafelvlaggen van verschillende landen. Wij leveren tafelvlaggen met elke gewenste opdruk. Ook hebben we een ruime keuze uit tafelstandaards van 1 t/m 15 tafelvlaggetjes.

Onderscheidende tafelvlaggen van Faber Vlaggen 

Onze tafelvlaggen zijn overal inzetbaar en passen op ieder bureau of balie. Onze tafelvlaggen zijn onderscheidend omdat ze een gedetailleerde opdruk hebben. Daarnaast zijn alle landen tafelvlaggen op voorraad en zijn de tafelvlaggen ook leverbaar in een cadeauverpakking.

Waarvoor gebruik je een tafelvlag? 

Tafelvlaggen zorgen voor een kleurrijke presentatie. Tafelvlaggetjes kan je bij vergaderingen of ontvangstruimtes op tafel zetten en je kan ze gebruiken als promotiemateriaal. Het is bij ons ook mogelijk om tafelvlaggen te bedrukken.

Tafelvlag bedrukken 

Eigen tafelvlaggetjes kun je gemakkelijk laten bedrukken door de specialist. Binnen ons assortiment vind je tafelvlaggen van alle landen en provincies, accessoires voor tafelvlaggetjes en tafelvlaggen die bedrukt kunnen worden met een eigen ontwerp.

Een tafelvlag bedrukken gaat eenvoudig in drie stappen. Kies de voor jou perfecte tafelvlag, upload het design, beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig jouw tafelvlag online

Horizontale of verticaal tafelvlaggetje 

Je kunt bij ons kiezen uit horizontale tafelvlaggen die lijken op een mastvlag of verticale tafelvlaggen, die lijken op een banier. Al onze landen tafelvlaggen zijn horizontale vlaggen. Voor een tafelvlag met een eigen ontwerp kan je kiezen uit zowel een horizontale als een verticale vlag.

Tafelvlaggen met een eigen ontwerp 

Een tafelvlag met een eigen logo of afbeelding is een leuke manier om promotie te maken bij een vergadering of in een ontvangstruimte. Het is bij ons mogelijk om jouw tafelvlaggen te bedrukken met doordruk of met een afbeelding aan de voor- en achterzijde. Ons standaard formaat van tafelvlaggetje is 10 x 15 cm en van een baniertje 20 x 8 cm. Voor de afwerking kan je kiezen uit een lusje met koord of een tunnel.

Tafelvlaggetjes kopen 

Tafelvlaggetjes kopen voor meer zichtbaarheid van jouw bedrijf. Tafelvlaggetjes koop snel en gemakkelijk bij Faber Vlaggen. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van vlaggen. Dus ben je op zoek naar een perfecte reclame-uiting voor jouw bedrijf? Dan zijn de tafelvlaggetjes van Faber Vlaggen ideaal!

Naast tafelvlaggen beschikt ons assortiment ook over bootvlaggen, kioskvlaggen en zelfs parasols die kunnen worden bedrukt.

Subcategorieën