Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Beachflag glasfiber accessoires

Beachflag accessoires voor de glasfiber modellenrange

Voor het opzetten van beachflags met glasfiber vlagsysteem bieden we je de keuze uit verschillende accessoires. Om je te helpen met je keuze geven we op deze pagina per accessoire een korte toelichting.

Accessoires

Vlagsysteem (mast voor beachflag)

De keuze van het vlagsysteem hangt samen met het formaat van de beachflag. Je hebt keuze uit een systeem twee, drie of vier mastdelen. Deze delen passen in elkaar. Het onderste deel heeft een holle onderkant van en past op alle accessoires in deze categorie. Alle drie de vlagsystemen worden geleverd met draagtas.

Beachflag rotator (voor parasolvoet)

De rotator is een aanvulling op de parasolvoet. Door deze rotator draait de vlag soepel met de wind mee. Hierdoor wordt slijtage voorkomen. De rotator wordt standaard bij een grondboor geleverd. 

Kruisvoet 

De kruisvoet voor glasfiber beachflags is de ideale oplossing voor locaties waar je niet in de grond kan, bijvoorbeeld winkels, ontvangsthal, beursvloer of buiten voor de winkel. Vaak wordt een waterzak gebruikt om de kruisvoet te verzwaren.

Stalen grondpen

De stalen grondpen is een solide basis voor alle beachflags. De grondpen van gegalvaniseerd staal is geschikt voor buitengebruik, zowel in een zachte als in een harde ondergrond. De grondpen voor glasfiber beachflags heeft een gelagerd draaielement zodat je beachflag vrij kan ronddraaien.

Grondboor met rotator voor beachflag

De grondboor is ideaal voor plaatsing in harde grond. Door het schroefmechanisme draai je de grondbeer gemakkelijk de grond in en heb je een stevige basis voor je beachflag. De rotator zorgt ervoor dat een beachflag meedraait met de wind en daardoor altijd zichtbaar is en niet kapot draait.

Waterzak

De waterzak is een handige accessoire om de standaard voor beachflags te verzwaren. Dankzij de waterzak is de standaard ook outdoor te gebruiken. Met 10 liter water in de waterzak staat iedere beachflag extra stabiel. De waterzak wordt vaak in combinatie met een kruisvoet gebruikt.

Parasolvoet met rotator

Vooral in combinatie met de rotator vormt de parasolvoet een stevige basis voor beachflags. Dankzij de twee wieltjes is de parasolvoet gemakkelijk te verplaatsen, ook als deze gevuld is. Voor extra stabiliteit raden wij aan om de parasolvoet te vullen met zand of water. Met de los bij te bestellen rotator draait de beachflag vrij rond, waardoor minder snel slijtage optreedt.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina