Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggen

Vlaggen zijn een visitekaartje en een representatieve drager van jouw reclameboodschap. FaberVlaggen begrijpt hoe belangrijk jouw imago is en biedt je de beste balans tussen prijs en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de vlaggen met jouw bedrijfsnaam of reclameboodschap kleurrijk en opvallend in de top of aan de gevel hangen. In weer en wind, want onze Faber Vlaggen worden gefabriceerd met duurzame doeken en hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Het is niet zomaar een vlag, het is een Faber Vlag!

Vlaggen van Faber Vlaggen 

Met meer dan 85 jaar ervaring in vlaggen kunnen wij een gerust hart zeggen dat onze vlaggen niet zomaar vlaggen zijn, maar Faber Vlaggen. Vlaggen zijn namelijk meer dan enkel een gebruiksvoorwerp. Een vlag heeft een diepere betekenis die iets oproept. Een vlag is emotie, is geschiedenis, is respect, is een traditie maar roept vooral trots op. Met meer dan 85 jaar ervaring weten wij dat als geen ander.

Bij ons is het mogelijk om alle denkbare vlaggen, banieren en wimpels te bestellen. Alle verschillende formaten, landen vlaggen en zelfs vlaggenmasten zijn bij ons beschikbaar. Ben je op zoek naar een Nederlandse vlag of wil je een eigen bedrijfsvlag? Wij maken het voor je mogelijk! 

Naast de traditionele vlaggen, banieren en wimpels is het bij ons ook mogelijk om spandoeken, beachflags, mondkapjes en parasols te bedrukken. Een perfect uithangbord vind je bij Faber Vlaggen.

Waarom zijn er vlaggen? 

Een vlag dient als herkenning voor een land, organisatie of bedrijf. Een vlag van een land dient vaak als internationaal symbool. Hierom zie je ook tijdens evenementen zoals sportwedstrijden vlaggen van verschillende landen terug komen. Inwoners van een land zijn vaak ontzettend trots op hun vlag. Om deze reden vertegenwoordigen inwoners van alle landen over de hele wereld hun eigen land met een vlag. Of het de Olympische Spelen zijn of een voetbalwedstrijd, overal waar fans hun landgenoten kunnen aanmoedigen doen ze dit met een eigen vlag. Naast een uitgebreid assortiment van alle denkbare landenvlaggen, is het ook mogelijk om bij ons een eigen vlag te maken.  

Een vlag is vaak een stukje trots en herkenning. Vlaggen vertegenwoordigen daarom vaak de waarden van een land maar ook een organisatie. Hierom hebben steeds meer bedrijven en organisaties een eigen vlag. Een vlag is voor een bedrijf een perfect uithangbord en een uitstekende promotiemogelijkheid. Bij ons kun je gemakkelijk een vlag laten bedrukken voor jouw bedrijf. Je hoeft enkel de perfecte vlag uit te kiezen en je ontwerp te uploaden. Jouw eigen vlag maken doe je gemakkelijk online bij Faber Vlaggen. Ben je opzoek naar een perfect uithangbord voor jouw organisatie, kies dan voor een Faber vlag. 

Een perfect uithangbord

Een vlag is een perfect uithangbord. Een wapperende vlag van jouw organisatie of evenement is een uiterst geschikte manier om jouw merk of boodschap over te brengen. Een wapperende vlag vraagt aandacht, is visueel aantrekkelijk en laat een blijvende indruk achter. Een vlag van Faber Vlaggen is een perfecte manier om jouw bedrijf en merk onder de aandacht te brengen.

Een eigen vlag bedrukken doe je gemakkelijk bij Faber Vlaggen. Je hoeft enkel de perfecte vlag te kiezen en jouw design te uploaden in onze handige editor. In drie stappen maak je jouw eigen vlag

Wat is er belangrijk bij de aankoop van een vlag? 

Bij de aanschaf van een vlag is het belangrijk om op een aantal factoren te letten. Zo is het belangrijk om te letten op: 

  • Levensduur van de vlag: Een vlag moet voor langere tijd sterk zijn en bestand tegen wind en zon.
  • Kleurkracht van de vlag: Onze kleurstoffen hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Hiermee onderscheiden we ons van andere vlaggen drukkerijen.
  • Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatieve vlag.
  • Kosten: Je wilt kwaliteit, maar natuurlijk ook weer niet te veel betalen voor jouw vlaggen. Faber Vlaggen biedt je de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Vraag om een offerte en wij bewijzen het.

Eigen zeefdruk & printfabriek 

Het is mogelijk om zowel geprinte als gedrukte vlaggen te bestellen. Met een eigen zeefdruk- en printfabriek fabriceren wij duurzame vlaggen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het bedrukken en printen van alle soorten vlaggen. Dit doen wij door vlaggen te zeefdrukken of digitaal te printen.

Zeefdruk in PMS-kleuren 

Het klassieke zeefdrukken geeft het beste resultaat voor PMS-kleuren. Onze zeefdruk vlaggen hebben een volledige doordruk. Hierdoor heeft zowel de voor als achterkant een een bedrukking en een even duidelijke en scherpe afbeelding. 

Digitaal printen in full-colour 

Naast zeefdrukken, is het ook mogelijk om vlaggen te printen. Onze digitale printtechnieken bieden vele mogelijkheden voor snelle leveringen en vele verschillende producties. Daarnaast is het mogelijk elke denkbare kleur terug te laten komen in jouw vlag. Het kleurengamma is oneindig.

Vlaggen kopen bij Faber Vlaggen 

Vlaggen kopen doe je gemakkelijk online bij Faber Vlaggen. Wij leveren vlaggen in alle denkbare formaten en gewenste kleuren. Het bestellen van onze vlaggen doe je gemakkelijk online. Je hoeft enkel jouw vlag te selecteren en eenvoudig af te rekenen. Je bestelt bij ons niet zomaar een vlag, maar een Faber Vlag.

Bedrukte vlaggen bestel je ook gemakkelijk online. Kies je vlag uit, upload jouw ontwerp en reken gemakkelijk online af. Onze vlaggen laten jouw logo, boodschap en huisstijl er perfect uitzien. Heb je misschien nog een vraag? Geen probleem, je kunt gemakkelijk contact opnemen door ons te bellen of door middel van onze eigen chat. Onze klantenservice helpt jou met een advies op maat.

Subcategorieën