Spandoeken

Een spandoek is een populair middel om een reclameboodschap uit te dragen of een evenement aan te kondigen. Bij FaberExposize kunt u het spandoek traditioneel laten confectioneren, maar het kan ook op de rol geleverd worden. In het laatste geval leveren wij zogenaamde non-woven rollen, zodat u de reclame-spandoeken zelf naar eigen behoefte kunt snijden. Deze materiaalsoort is zeer scherp geprijsd. Bekijk alle afwerkingsvormen.

De belangrijkste eigenschappen voor een reclame-spandoek

  1. Levensduur: Een spandoek moet lang kunnen hangen en bestand zijn tegen wind en zon. Afhankelijk van de toepassing hebben wij voor spandoeken zes duurzame doekkwaliteiten.
  2. Kleurkracht van het spandoek: Onze kleurstoffen hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Hiermee onderscheiden wij ons van andere drukkerijen (zie ook weersechtheden).
  3. Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatief spandoek.
  4. Kosten: Natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw reclame spandoek. FaberExposize biedt u de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Vraag om een offerte en wij bewijzen het u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van spandoeken? Onze medewerkers adviseren u graag. Neem contact op met Faber Vlaggen. Weet u al wat u zoekt? Vraag meteen een offerte aan en ervaar hoe voordelig FaberExposize is.

Subcategorieën

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Spandoek kerstbomen te koop
    Spandoek Kerstbomen 80x300cm
    Aanbiedingsprijs € 47,19 € 39,00 Normale prijs € 50,22 Vanaf € 35,09
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren