Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bedrijfsvlag

Bedrijfsvlag

Een vlag is een perfect instrument om de boodschap van jouw bedrijf te uiten. Een vlag van je bedrijf is een representatieve drager van jouw boodschap. Je ziet daarom niet voor niks vlaggen in winkelstraten of op bedrijventerreinen. Een eigen bedrijfsvlag is een perfect uithangbord en een uitstekende promotiemogelijkheid. Je laat jouw eigen vlag gemakkelijk bedrukken bij de specialisten van Faber Vlaggen.

Een perfect uithangbord

Een vlag is een perfect uithangbord voor jouw bedrijf. Een wapperende vlag met het bedrijfslogo of slogan is een bij uitstek geschikte manier om een merk of boodschap over te brengen. Een wapperende vlag vraagt aandacht, is visueel sterk en laat een blijvende indruk achter. Een eigen bedrijfsvlag is de perfecte manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Kies de juiste vlag voor jouw boodschap

Jouw reclameboodschap kan je via een horizontale of een verticale vlag (baniervlag) uiten. Afhankelijk van jouw boodschap, logo of uiting kies je de ideale vlag. Het is bij ons ook mogelijk om uit verschillende soorten vlaggendoek te kiezen. Je kunt bij Faber Vlaggen kiezen uit twee soorten vlaggendoek, namelijk Supralon en Titan Spunpolyester. Supralon is ons meest verkochte vlaggendoek. Het is een licht vlaggendoek wat gemakkelijk droogt en waait. Spunpolyester, ook wel scheepsvlaggendoek genoemd, is een 100% geweven doek wat oersterk is. Dit type doek is bij uitstek geschikt voor zware weersomstandigheden.

Vlag met eigen logo

Het is uiteraard mogelijk om een vlag met eigen logo te bedrukken. Wij weten als geen ander hoe we een huisstijl of logo op een vlag moeten overbrengen. Wij printen of bedrukken de boodschap haarscherp. Zo kan niemand er meer omheen.

Een eigen vlag laten bedrukken

Een eigen bedrijfsvlag laat je door de specialisten van Faber Vlaggen bedrukken. Het is bij ons mogelijk om bedrijfsvlaggen in meerdere oplages en formaten te bedrukken. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist om jouw boodschap te uiten middels een wapperende vlag. Mede door onze printtechnieken zijn onze mogelijkheden eindeloos. Het bedrukken van een eigen bedrijfsvlag doe je eenvoudig in drie stappen:

 1. Kies jouw ideale formaat vlag
 2. Upload het ontwerp
 3. Beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig online

Wat is er belangrijk bij de aankoop van een bedrijfsvlag

Bij de aanschaf van een vlag is het belangrijk om op een aantal factoren te letten. Zo is het belangrijk om te letten op:

 • Levensduur van de vlag: Een vlag moet voor langere tijd sterk zijn en bestand tegen wind en zon.
 • Kleurkracht van de vlag: Onze kleurstoffen hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Hiermee onderscheiden we ons van andere vlaggen drukkerijen.
 • Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatieve vlag.
 • Kosten: Je wilt kwaliteit, maar natuurlijk ook weer niet te veel betalen voor jouw vlaggen. Faber Vlaggen biedt je de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Vraag om een offerte en wij bewijzen het.

Vlaggenmasten van Faber Vlaggen

Een eigen bedrijfsvlag moet uiteraard zichtbaar wapperen. Hoog in de vlaggenmast zorgt voor een optimale zichtbaarheid. Wist je dat naast vlaggen en toebehoren ook vlaggenmasten kunt bestellen bij de specialisten van Faber Vlaggen. Ons assortiment vlaggenmasten bestaat uit verschillende lengtes, materialen en vormen. Het is ook mogelijk om de vlaggenmast te laten plaatsen door onze technici. Zo ontzorgt Faber Vlaggen.

Een eigen bedrijfsvlag laten maken?

Een eigen bedrijfsvlag laat je maken door de specialisten van Faber Vlaggen. De mogelijkheden letterlijk eindeloos. Met kwalitatief hoogwaardige doeken, hoogste kleurechtheid, een oneindig kleurenpalet en een scherp en gedetailleerd drukwerk zijn wij de juiste partner voor jouw bedrijfsvlag.

Vlaggenservice voor bedrijven

Wil je een vlag voor je bedrijf bedrukken? Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Zo hebben wij een vlaggenservice voor bedrijven. Met onze vlaggenservice garanderen wij dat er het gehele jaar altijd nette vlaggen in de mast hangen. Met een vast bedrag ben je verzekerd van een optimale vlaggenpresentatie.

Jouw voordeel:

 • Altijd een schone vlag zonder scheuren en rafels
 • Een 100% uitstraling, het hele jaar door!
 • Minder storingen aan de vlaggenmast
 • We nemen werk uit handen, zo heb je meer tijd voor jouw eigen onderneming.

De service van Faber Vlaggen

Wij leveren onze producten snel. Bestel je een product dat op vooraard is voor 12:00 uur, dan verzenden wij die dezelfde dag nog. Zo hebben wij een voorraad van alle landenvlaggen. Vlaggen met een eigen ontwerp leveren we met 6, 5 of 3 werkdagen. Heb je een snellere levering nodig? Neem dan contact op met een van onze professionals op 088 480 11 22.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 45

Van hoog naar laag sorteren
per pagina