Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggenstokken

De vlaggenstokken van Faber Vlaggen zijn van de allerhoogste kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Om een vlaggenstok te bevestigen heb je uiteraard een vlaggenstokhouder nodig. Ook vlaggenstokhouders vind je bij ons in het assortiment. Binnen ons assortiment vind je zowel houten als aluminium vlaggenstokken. Een vlaggenstok kopen doe je online bij de specialist!

De vlag uithangen 

Om een vlag uit te hangen heb je een aantal accessoires nodig. Een vlaggenstok om de vlag aan te hangen, een vlaggenstokhouder om de vlaggenstok te bevestigen en uiteraard een vlag. Daarnaast vind je bij ons ook verschillende handige accessoires zoals een vlagcorrector of een buisklem. Hang de vlag uit met een vlaggenstok en vlaggenstokhouder van Faber Vlaggen.

Wil je daarnaast een beursstand of evenement versieren met een vlag van Faber Vlaggen. Dan vind je bij ons in het assortiment ook vloerstandaards, grondhouders en halsstandaards.

Houten vlaggenstok

Wij hebben zowel houten als aluminium vlaggenstokken. Faber Vlaggen biedt vlaggenstokken van de hoogste kwaliteit aan. Een houten vlaggenstok wordt bij ons standaard geleverd met een prachtige oranje knop en haakje om gemakkelijk een vlag en wimpel te bevestigen. Onze vlaggenstok heeft een diameter van 30 millimeter en een lengte van 200 centimeter.

Aluminium vlaggenstok

Naast houten vlaggenstokken vind je bij ons ook aluminium vlaggenstokken. Aluminium vlaggenstokken gaan langer mee en zijn daarom een duurzamere variant dan de traditionele houten stok. Onze aluminium vlaggenstokken zijn wit gecoat en hebben verschillende lengtes. De lengtes variëren van 200 centimeter tot 400 centimeter. Ook kan je kiezen uit een oranje en zwarte knop. Daarnaast heeft de aluminium variant ook een haakje om gemakkelijk een vlag en wimpel op te hangen.

Een vlaggenstok bevestigen met vlaggenstokhouder 

Een vlaggenstok bevestigen doe je uiteraard met een vlaggenstokhouder. Een vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire om jouw vlaggenstok met vlag te bevestigen. In de meeste gevallen bevestig je een vlaggenstokhouder aan de gevel van een winkel of huis, maar binnen ons assortiment vind je ook vlaggenstokhouders voor een balkon. Onze vlaggenstokhouders zijn van aluminium, staal of nylon.

Welke maat vlag bij een vlaggenstok? 

Dit is een veelgehoorde vraag. Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van een juist formaat. Daarom hebben wij een handig overzicht gecreëerd waar je gemakkelijk kunt vinden welke maat benodigd is. Let op, de genoemde maten zijn advies maten. Het complete overzicht vind je hier.

Vlaggenstok voor een bootvlag 

Naast dat je een vlaggenstok voor aan de gevel kunt gebruiken, wordt een vlaggenstok ook vaak gebruikt voor een bootvlag. Ben je daarom op zoek naar vlag voor achterop je sloep, boot of zeiljacht, dan kan een vlaggenstok niet ontbreken. Bij het bepalen van de juiste lengte van een vlaggenstok voor een bootvlag kan je de volgende richtlijn gebruiken:

  • Voor een vlag voor achter op een boot kan je als vuistregel aanhouden dat de lengte van een stok ongeveer 10% van de lengte van de boot is.

Accessoires inbegrepen bij een vlaggenstok 

Een vlaggenstok van Faber Vlaggen beschikt altijd over een oranje of zwarte knop en een haakje. Daarnaast raden wij het ook altijd aan om een corrector aan te schaffen. Zo voorkom je dat jouw vlag om de stok wikkelt.

Vlaggenstok kopen

Een vlaggenstok koop je snel en gemakkelijk online bij Faber Vlaggen. Wij zijn al meer dan 85 jaar dé specialist op het gebied van vlaggen en het uithangen van vlaggen. Bestel je een vlaggenstok voor 12:00, dan verzenden wij nog dezelfde dag jouw bestelling. Heb je nog andere specifieke vragen over bijvoorbeeld het formaat en het uithangen van een vlag? Dan kun je contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder.

Naast producten om een vlag op te hangen, vind u bij ook verschillende vlaggen. Wat dacht je van een prachtige Nederlandse vlag of misschien een eigen gedrukte vlag. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Faber Vlaggen. Een vlag van Faber Vlaggen is niet zomaar een vlag maar een Faber vlag!

Subcategorieën