Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nederlandse welkom wimpel

Maak uw vlaggenmast of vlaggenstok compleet met een Nederlandse welkomswimpel. Ook hiervoor moet u bij Faber Vlaggen zijn. De wimpel is een typisch Nederlands fenomeen. De Nederlandse welkomwimpel dient als fraaie versiering van uw vlaggenmast en kan altijd worden gebruikt. Alle Nederlandse provincies hebben een eigen provinciewimpel. Faber Vlaggen levert Nederlandse wimpels in puntvorm en in zwaluwstaartvorm

Een Nederlands icoon 

Een wimpel is een Nederlands fenomeen. In maar weinig landen vind je het gebruik van wimpels als hier in Nederland. De Nederlandse wimpel is een stijlvol product voor in de vlaggenmast. Ga je voor puntvormige wimpel of toch een met een zwaluwstaart. Je vindt het bij ons in het assortiment. Ontdek hoe onze Nederlandse wimpels jouw vlaggenmast laten schitteren.

Een welkomswimpel

Een wimpel met de Nederlandse vlag wordt ook wel een welkomswimpel genoemd. Deze herkenbare vlag zie je veel terug in vlaggenmasten. In tegenstelling tot de oranje wimpel mag de Nederlandse wimpel 365 dagen per jaar wapperen.

Nederlandse vlaggenset 

Zoekt u een Nederlandse vlag én wimpel, bestel dan onze voordelige Nederlandse vlaggenset. Ideaal voor een vlag voor koningsdag. Voor meer informatie over vlaggen en wimpels neemt u contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Alle wimpels zijn verkrijgbaar in onze webshop.

De instructies voor een Nederlandse wimpel 

Binnen Nederland kennen wij geen wettelijke regels voor wanneer een Nederlandse wimpel mag worden uitgehangen. Dit betekent dat je als burger, bedrijf of organisatie op alle dagen in het jaar een wimpel mag uithangen. Voor Rijksgebouwen gelden er andere regels.

Vlaggendoek 

Onze vlaggen en wimpels worden vervaardigd van het meeste kwalitatieve vlaggendoek. Dit betekent dat jouw Nederlandse wimpel een lange levensduur zal hebben. Onze Nederlandse wimpels zijn gemaakt van Titan Spunpolyester, oftewel scheepsvlaggendoek. Titan Spunpolyester is een 100% geweven polyesterdoek van 165 gram. De gesponnen garen maakt het doek oersterk. Dit type doek is geschikt voor zware weersomstandigheden.

Nederlandse wimpel kopen 

Faber Vlaggen heeft een compleet assortiment vlaggen en wimpels op voorraad liggen. Zo zijn ook onze Nederlandse wimpels voorradig. Het kopen van een prachtige Nederlandse wimpel doe je dan ook snel en gemakkelijk bij Faber Vlaggen. Onze wimpels worden gemaakt van de allerhoogste kwaliteit vlaggendoek. Dit garandeert een lange levensduur. Een wimpel kopen doe je bij Faber Vlaggen.

Heb je misschien nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou met een advies op maat.

Waarom kiezen voor een Nederlandse wimpel van Faber Vlaggen? 

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een wimpel van Faber Vlaggen.

  • Een ruime voorraad uit standaard wimpels.
  • De beste kwaliteit vlaggendoek. Hierdoor gaan onze Nederlandse wimpels lang mee.
  • Het is zelfs mogelijk om een eigen wimpel te bedrukken.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina