Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Parasols

Bedrukte parasols zijn al jaren een vast onderdeel van het productassortiment van Faber Vlaggen. De parasols geven bescherming tegen de zon en/of regen, maken je terras sfeervoller en zorgen voor herkenbaarheid. Zeker als je ze door ons laat bedrukken. Alleen een logo op een effen gekleurd dek of een gehele bedrukking van het doek, het is voor ons geen probleem.

Naast de parasols, is het bij ons ook mogelijk om vlaggen, beachflags, spandoeken en banieren te bedrukken. Een perfect uithangbord vind je bij Faber Vlaggen.

Ons assortiment

Ons assortiment is opgedeeld in drie groepen: promoparasols, terrasparasols en parasols met bijzondere kenmerken. De promoparasols zijn aantrekkelijk geprijsd en zijn daarom prima te gebruiken voor sales promotie, field sales en als relatiegeschenk. De terrasparasols zijn, zoals de naam al doet vermoeden, zeer geschikt voor gebruik op terrassen bij hotels, cafés, restaurants en strandtenten. De modellen in deze groep hebben kenmerken die variëren van simpel en doelmatig tot luxe en volop gebruikersvriendelijkheid. De parasols met bijzondere kenmerken zijn er vooral voor locaties die om maatwerk vragen. Bekijk ook onze online parasolbrochure

Advies over parasols en offerte

Een parasol is vaak maatwerk. Voor een offerte adviseren je om contact op te nemen met een van onze parasolspecialisten. We nemen de wensen en mogelijkheden met je door en kunnen zo een passende aanbieding doen. Maar je kunt ook via de onderstaande knop het aanvraagformulier invullen, daarmee kunnen we al een eerste indicatie afgeven.

Wil je liever een offerte voordat je gaat bestellen? Dat kan! We hebben dan wel wat gegevens van je nodig. Vul het formulier in en we sturen je de offerte toe. 

Gegevens voor de offerte


(voor een staffel de gewenste aantallen invullen)

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

Logo of ontwerp dat op de parasol gedrukt moet worden. Voor een offerte niet noodzakelijk maar wel wenselijk.

Contactgegevens


Subcategorieën