Parasols

Parasols zijn praktisch, sfeervol en opvallend en daarom ideaal voor het presenteren van uw bedrijf of reclameboodschap. Faber Vlaggen biedt u een compleet en veelzijdig assortiment aan parasols, van klein tot zeer groot en van standaard tot unieke mono-/duo- & quattrodek-uitvoeringen.

Parasolbrochure FaberExposize

Klik hier voor een compleet overzicht van ons parasolassortiment.

Parasols met lange levensduur

Faber Vlaggen levert uitsluitend parasols met een lange levensduur. De supersterke frames, schimmelongevoelige doeksoorten en de hoogste weerechtheid en lichtechtheid van de kleuren zorgen ervoor dat u lang gebruik kunt maken van de parasols. Uw reclameboodschap zal onverminderd de aandacht blijven trekken. Uiteraard zijn alle polyesters volledig doorgedrukt (voor optimale marketingpresentatie).

Bekijk ook ons aanbod parasolstandaards en parasolvoeten.

Advies over parasols

Een parasol is een stuk maatwerk. Er bestaan zo veel soorten en maten dat u voor een goed advies contact op moet nemen met onze afdeling verkoop. Bel ons op 088 480 11 00 en informeer naar de mogelijkheden.

Maak je eigen parasol

Heel simpel, logo of afbeelding uploaden, tekst plaatsen, achtergrondkleur kiezen en bestellen. Binnen acht werkdagen heb je je parasol in huis. Meer weten?

Wil je alvast een offerte aanvragen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

Wil je liever een offerte voordat je gaat bestellen? Dat kan! We hebben dan wel wat gegevens van je nodig. Vul het formulier in en we sturen je de offerte toe. 

Gegevens voor de offerte


(voor een staffel de gewenste aantallen invullen)

Contactgegevens


 

Subcategorieën