Parasols

Parasols zijn praktisch, sfeervol en opvallend en daarom ideaal voor het presenteren van uw bedrijfslogo of merkidentiteit. Faber Vlaggen biedt u een compleet en veelzijdig assortiment aan bedrukte parasols, van kleine en praktische strandparasol tot de Giant terrasparasol van wel 8m diameter.

Parasols met lange levensduur

Faber Vlaggen levert ook parasols met een lange levensduur. De supersterke frames, schimmelongevoelige doeksoorten en de hoogste weerechtheid en lichtechtheid van de kleuren zorgen ervoor dat u lang gebruik kunt maken van de parasols. 

Advies over parasols

Een parasol is een vaak maatwerk. Er bestaan zo veel soorten en maten dat u voor een goed advies het beste contact op moet nemen met onze afdeling verkoop. Bel ons op 088 480 11 00 en informeer naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan offerte aan via ons offerteformulier. 

Wil je liever een offerte voordat je gaat bestellen? Dat kan! We hebben dan wel wat gegevens van je nodig. Vul het formulier in en we sturen je de offerte toe. 

Gegevens voor de offerte


(voor een staffel de gewenste aantallen invullen)

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

Logo of ontwerp dat op de parasol gedrukt moet worden. Voor een offerte niet noodzakelijk maar wel wenselijk.

Contactgegevens


Maak je eigen parasol

Heel simpel, logo of afbeelding uploaden, tekst plaatsen, achtergrondkleur kiezen en bestellen. Binnen acht werkdagen heb je je parasol in huis. Meer weten?

Subcategorieën