Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Beachflags

Een beachflag, beachvlag of strandvlag is een echte klassieke eyecatcher onder de vlaggen. Beachflags zijn ooit begonnen als blikvangers op het strand voor strandtenten, maar zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zo zie je ze ook geregeld in winkelstraten en op beurzen of congressen. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen en formaten beachflags. Ga je voor onze klassieke Standard beachflag of voor de Drop beachvlag? Jouw perfecte vlag vind je bij Faber Vlaggen.

Een uitgebreid assortiment beachflags

Binnen ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment aan beachvlaggen. Je kan bij ons kiezen uit verschillende modellen en formaten strandvlaggen van hoge kwaliteit. Zo is er altijd een vlag die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Je kunt bij ons ook uit verschillende formaten kiezen. Je kunt kiezen voor een kleinere beachvlag of een die er met vlag en wimpel uitsteekt. De formaten verschillen van 60 x 160 centimeter tot maar liefst 90 x 480 centimeter. Uiteraard heeft elk formaat een bijpassend frame.

Verschillende soorten beachflags

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten beachflags. Zo hebben wij onder andere de Aventos Standard, Aventos Urban en een Aventos Drop beachflag. Onze beachvlaggen zijn de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat jouw beachflag een lange tijd zal meegaan. Ben je op zoek naar een unieke promotie, laat dan een beachflag bedrukken.

Beachflag Standard

Onze standaard beachflag is een van de meeste gebruikte beachflags die het straatbeeld vult. Met een eigentijds design gaat het de standaard beachflag voor de wind. Deze beachvlag wappert op een tal van locaties, zowel binnen als buiten. Dit breed inzetbare model is stormsterk en rimpelloos. Een ideaal uithangbord voor jouw organisatie of event.

Beachflag Drop

Een ander klassiek design is de druppel of drop beachflag. Dit tijdloze design zie je op vele locaties. Met een sterk frame zal deze beachvlag altijd en overal vrolijk wapperen. Een uniek en vrolijk uithangbord voor jouw bedrijf!

Beachflag Urban

Tot slot vind je in ons assortiment de beachflag Urban. Deze rechte beachflag is verkrijgbaar in verschillende maten met een bijbehorend frame. In tegenstelling tot onze andere soorten strandvlaggen heeft dit doek rechte lijnen. Hierdoor zal jouw visueel aantrekkelijke boodschap mooi wapperen in de wind. De beachflag Urban is een echte eye-catcher voor jouw organisatie.

Verschillende frames

Beachflags van Faber Vlaggen zijn er in diverse vormen en maten maar we hebben ook verschillende frames. Zo hebben we beachflags met aluminium en glasfiber frames. Deze stabiele frames zorgen voor een stevige standplaats voor jouw gepersonaliseerde beachflag. Aluminium en glasvezel frames zijn vele malen sterker dan de veelgebruikte ‘hengel’. Zo is jouw beachflag ook weer- en stormbestendig.

Onze hoogwaardige beachflags passen op vrijwel alle standaards en voeten en wanneer een beachvlag eenmaal is opgezet, zijn ze een strakke, rimpelloze opvallende blikvanger. Deze eigenschappen maken de beachflag ideaal voor zowel buiten evenementen als beurzen. Wil je meer weten over onze beachflags? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Vlaggendoek van hoge kwaliteit

Voor onze beachvlaggen gebruiken wij ons hoogwaardige Supralon glanspolyester vlaggendoek. Dit is een sterk driedraads 100% polyesterdoek van 115 gram. Dit doek is licht, waait gemakkelijk en is daarom snel droog. Daarnaast is dit type vlaggendoek geschikt voor alle soorten bedrukking, tot en met een full-colour fotodruk.

Beachflags met eigen ontwerp bedrukken

Wil je graag een beachflag bedrukken voor jouw onderneming. Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het bedrukken van jouw vlag. Met onze digitale printtechnieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor beachflags gebruiken wij een Supralon glanspolyester vlaggendoek. Dit sterke vlaggendoek is ideaal om jouw boodschap in weer en wind over te brengen.

Bij Faber Vlaggen laat je jouw beachflag gemakkelijk bedrukken in 3 stappen. Kies de voor jou perfecte model en formaat, upload het design, beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig jouw beachflag online. Heb je vragen over een eigen beachflag? Neem dan contact op met onze specialisten voor een advies op maat.

Wij leveren een totaalpakket 

Wij leveren een totaalpakket voor strandvlaggen. Zo vind je bij ons niet een grote verscheidenheid aan modellen en formaten, maar ook alle benodigde accessoires voor jouw beachflag vind je bij ons in assortiment. Naast dat we verschillende voeten hebben vind je ook andere handige accessoires. Zo hebben wij een handige draagtas waarmee je jouw beachvlag overal heen kan meenemen. Maar ook buisklemmen zijn erg handig. Zo zorg je ervoor dat de vlag altijd strak is geklemd en mooi kan wapperen. Kortom, alle benodigdheden om jouw beachvlag te laten wapperen vind je bij Faber Vlaggen!

Een juiste beachflag voet 

Een beachflag moet uiteraard stevig staan om goed te kunnen wapperen. Bij ons in het assortiment vind je verschillende voeten om jouw vlag stevig te plaatsen:

 • Beachflag grondpen: deze metalen pin sla je gemakkelijk de grond in. Ideaal voor een zachte bodem maar je kan deze pin ook tussen de stoeptegels slaan.
 • Beachflag grondboor: Een grondboor draai je bij een zachte bodem eenvoudig de grond in. Ideaal voor een zachte ondergrond.
 • Watertank: onze watertank voeten zorgen voor de juiste stabiliteit. Een watertank kan je overal gemakkelijk vullen en legen. Een watertank is ideaal voor als je een beachflag in een winkelstraat wilt plaatsen.
 • Voetplaat: een voetplaat is een platte zware metalen plaat. Een ideale voet voor rechte ondergronden en daarom uitermate geschikt voor beurzen, congressen en overdekte winkelcentra.
 • Kruisvoet: met een kruisvoet zorg je ervoor dat je vlag er altijd bovenuit steekt en op elke ondergrond super stevig staat!

Beachflags voor binnen en buiten 

Onze beachflag zijn uitermate geschikt voor indoor en outdoor gebruik en verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Strandvlaggen hebben een zeer hoge attentiewaarde. Daarom zijn ze ook zo geliefd als promotiemateriaal. Onze beachvlaggen, die je met een eigen ontwerp kunt bedrukken, zijn geschikt voor zowel buiten als binnen. Het gebruik van een beachflag kent verschillende voordelen voor jouw bedrijf:

 • Zo vergroot een strandvlag de herkenbaarheid en promoot het jouw bedrijf
 • Een beachvlag maakt kenbaar dat je open bent
 • Brengt producten en diensten op een unieke manier onder de aandacht.

De voordelen van een beachflag

Het gebruik van een beachflag als promotiemiddel kent naast de vele toepasbaarheden ook vele voordelen. De beachflags van Faber Vlaggen zijn:

 • Scherp geprijsd
 • Snel leverbaar
 • Voor indoor en outdoor gebruik
 • Duurzaam, onze beachflags gaan buiten tot wel 4 maanden mee
 • Verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten
 • Voorzien van stevig aluminium of glasfiber frame
 • Eenvoudig op te zetten
 • Niet zomaar een vlag, maar een Faber vlag!

Losse doeken

Heb je al eerder een set bedrukte beachflags besteld en heb je nieuwe losse doeken nodig? Geen enkel probleem, naast complete sets leveren wij ook losse doeken. Deze losse doeken zijn gemakkelijk online te bestellen. Ook handig als je een nieuw design wilt. Het is belangrijk om te letten op het eerder bestelde model en formaat. Kom je er niet uit? Onze ervaren medewerkers helpen jou graag.

Beachflag bestellen doe je gemakkelijk online

Het bestellen van een bedrukte beachflag doe je gemakkelijk online. Via onze online module upload je gemakkelijk jouw design, pas je deze toe op jouw gekozen beachflag en bestel je deze eenvoudig online. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van vlaggen bedrukken. Naast beachvlaggen, leveren wij ook accessoires. Bij ons kan je ook terecht voor de verschillende standaarden, buisklemmen en draagtas. Beachflags bestellen doe je gemakkelijk online bij Faber Vlaggen.

Naast beachflags bedrukken is het ook mogelijk om alle andere soorten vlaggen te bedrukken zoals gevelvlaggen, wimpels en zelfs banieren.

Subcategorieën