Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

4 & 5 mei

Wil je materialen bestellen om uw herdenking of viering aan te kleden? Hier vind je de speciale vlaggen, roll-banners en beachflags met het fakkellogo van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Ook hebben we het assortiment aangevuld met de vlaggen van onze bevrijders en natuurlijk de Nederlandse vlag.

Vlag op 4 mei 

Op 4 mei hangen we de Nederlandse vlag op halfstok uit. Dit doen we als teken van eerbied en respect voor alle oorlogsslachtoffers die ons land kent. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei roept alle inwoners op om de vlag op 4 mei de gehele dag halfstok te hangen. De vlag die gebruikt dient te worden is een Nederlandse vlag zonder wimpel. Binnen ons assortiment vind je vele Nederlandse vlaggen van verschillende formaten. We hebben zowel mast als gevelvlaggen. Er is geen regel voor het formaat van een vlag. Het is daarbij wel belangrijk dat de lengte zich verhoudt tot de breedte (3:2).

Vlag op 5 mei 

Op 5 mei vieren wij in Nederland de bevrijding van Nederland in 1945 en dat we sindsdien ook in vrijheid leven. Daarnaast staan we ook stil bij belangrijke waarden binnen ons samenleving, namelijk vrijheid, democratie en mensenrechten. In heel het land zijn er in het kader van vrijheid festiviteiten. Op deze dag hangt de vlag de gehele dag in de top van de mast of vlaggenstok. Ook op 5 mei dient de Nederlandse vlag zonder wimpel te worden gehesen. Naast de Nederlandse vlag, hebben wij ook de officiële vlag van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Deze bevrijdingsvlag heeft het bekende fakkellogo.

Binnen ons assortiment vind je verschillende vlaggen voor bevrijdingsdag. Naast de Nederlandse vlag is het ook mogelijk om een bevrijdingsvlag op te hangen.

Een vlag voor 4 en 5 mei kopen? 

Heb je nog geen vlag voor herdenkings- en bevrijdingsdag? Twijfel niet langer en bestel bij de vlaggenspecialist. Binnen ons assortiment vind je verschillende formaten Nederlandse vlaggen, maar ook bevrijdingsvlaggen, Airborne vlaggen en vlaggen van onze bevrijders. Zo hebben onder andere ook een Amerikaanse, Britse en Canadese vlag.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina