Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Beachflag Aventos Standard

Het gaat de Aventos voor de wind. Meteen vanaf de introductie. Het is onbetwist de sterkste strandvlag in de markt. Maar hij wappert ook vrolijk op tal van andere locaties. Buiten én binnen. Dat is niet zo gek gezien de vele voordelen van deze eigentijdse vlaggenvariant. Met zijn stabiele aluminium frame (vele malen sterker dan de ook vaak gebruikte hengel) en stormsterke volledig doorgedrukte doek, oogt hij rimpelloos en esthetisch. Hij is licht en makkelijk op te zetten. Is geschikt voor alle standaards en voeten en ook nog eens scherp geprijsd. Bij elkaar opgeteld maakt dat de Aventos heel breed inzetbaar. En dat is te zien.

Verschillende soorten Aventos beachflags 

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten beachflags. Zo hebben wij onder andere de beachflag Aventos Standard, beachflag Aventos Urban en een beachflag Aventos Drop. Ieder van deze beachvlaggen is van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat jouw beachflag een lange tijd zal meegaan. Ben je op zoek naar een unieke promotie, laat dan een beachflag bedrukken.

Beachflag Standard 

Het standard model van de Aventos beachflag is een van de meeste gebruikte beachflags die het straatbeeld vult. Met een klassiek design gaat het de standaard beachflag voor de wind. Deze beachvlag wappert op een tal van locaties, zowel binnen als buiten. Dit breed inzetbare model is stormsterk en rimpelloos. Een ideaal uithangbord voor jouw organisatie of event.

Beachflag Drop

Een ander klassiek design is de druppel of drop beachflag. Dit tijdloze design zie je op vele locaties. Met een sterk frame zal deze beachvlag altijd en overal vrolijk wapperen. Een uniek en vrolijk uithangbord voor jouw bedrijf!

Beachflag Urban 

Het laatste model van de Aventos reeks is de beachflag Urban. Deze rechthoekige beachflag is verkrijgbaar in verschillende maten met een bijbehorend frame. In tegenstelling tot onze andere soorten heeft dit doek rechte lijnen. Hierdoor zal jouw visueel aantrekkelijke boodschap mooi wapperen in de wind. De beachflag Urban is een echte eye-catcher voor jouw organisatie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina