Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wimpel met eigen ontwerp

Wil je voor thuis of bedrijf een eigen wimpel bedrukken? Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van het bedrukken van vlaggen en wimpels

Wimpel met eigen ontwerp 

Steeds vaker krijgen wij het verzoek om eigen wimpels te produceren. Dit kan met een familiewapen, bedrijfslogo of een eigen ontwerp. Bij Faber Vlaggen is dit allemaal mogelijk. Bij ons kan je gemakkelijk een eigen wimpel ontwerpen in onze handige editor. In letterlijk 3 stappen ontwerp je een eigen wimpel en bestel je deze gemakkelijk online. Kies het formaat wimpel, upload jouw design, controleer het eindresultaat en bestel jouw ontworpen wimpel online!

Een wimpel voor thuis of bedrijf? 

Een wimpel wordt vaak gebruikt bij een evenement of beurs. Een wimpel geeft een feestelijk accent aan de mast. Een wimpel kan zowel met als zonder vlag worden gebruikt en geeft net wat meer kleur aan speciale bijeenkomsten. Een bedrijfsvlag en wimpel met een eigen logo maakt het dan helemaal af! Maar ook een eigen gepersonaliseerde wimpel voor thuis is mogelijk! Een wimpel bedrukken doe je bij de specialist

Wimpels in verschillende formaten

Onze wimpels zijn in vier verschillende formaten te bestellen. Je hebt keuze uit:

  • 25 x 250 cm
  • 30 x 300 cm
  • 30 x 350 cm
  • 30 x 400 cm

Weet je niet zeker welk formaat passend is bij jouw vlag of mast? Geen probleem, onze medewerkers helpen je graag met een gericht advies.

Hoe bepaal je de grootte van je wimpel? 

Voor het voeren van een wimpel is het raadzaam om de juiste verhouding te kiezen. Hiervoor zijn twee vuistregels:

  • Heb je een vlag met wimpel, dan zal de wimpel iets groter moeten zijn.
  • Heb je alleen een wimpel, zorg ervoor dat de wimpel tot de helft van de mastlengte is.

Wimpel van de hoogste kwaliteit

Bij Faber Vlaggen maken wij enkel gebruik van de hoogste kwaliteit vlaggendoek voor onze vlaggen en wimpels. Glanspolyester of Supralon is ons meest verkochte vlaggendoek. Dit type doek is gemaakt van driedraads 100% polyester van 115 gram. Het doek is zeer licht, wappert gemakkelijk en droogt snel. Ideaal dus voor een wimpel. Een fijne bijkomstigheid is dat dit type doek geschikt is voor alle soorten bedrukking. De mogelijkheden zijn daarom oneindig!

Binnenkort een wimpel met eigen ontwerp in de vlaggenmast? 

Heb je binnenkort naast een vlag met een eigen ontwerp ook een gepersonaliseerde wimpel in de mast hangen? Bij Faber Vlaggen is het mogelijk. Het ontwerpen en bestellen van een eigen wimpel is zeer gemakkelijk. Door onze ruime voorraad kunnen wij jouw wimpel snel leveren.

Met meer dan 85 jaar ervaring in het bedrukken van vlaggen en wimpels zijn wij dé specialist op het gebied van vlaggen en wimpels bedrukken. Naast wimpels is het ook mogelijk om mastvlaggen, gevelvlaggen, bootvlaggen en kioskvlaggen te bedrukken. Een eigen bedrukte vlag bestel je gemakkelijk online.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina