Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bouwhekdoek

Bouwplaatsen, festivals, afzettingen, beurzen en andere events; bijna overal zie je bouwhekken staan. Bouwhekken zijn een uitstekende manier om jouw boodschap of merk te uiten. Met een eigen bedrukt bouwhekdoek ben jij als organisatie in staat om jouw merk te uiten. Bedrukte bouwhekdoeken zijn daarom een perfect promotiemiddel als het gaat om visuele zichtbaarheid en mogelijkheden tot bedrukking. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist als gaat om het bedrukken van spandoeken, dranghekdoeken, bouwhekdoeken en vlaggen!

Waarom een bouwhekdoek bedrukken?

Er zijn talloze redenen waarom een bouwhekdoek bedrukken een uitstekende manier is om jouw merk, product, dienst of boodschap onder de aandacht te brengen. Een bouwhekdoek vraagt aandacht, is vanwege de grootte visueel aantrekkelijk en maakt een blijvende indruk.

Eigen gepersonaliseerde bouwhekdoeken is een uitstekende manier om een groot publiek te bereiken, zeker op een evenement waar veel mensen zijn. De visuele aantrekkelijkheid zorgt ervoor dan niemand om jouw boodschap heen kan. Tot slot zullen klanten jouw bedrijf gemakkelijk herkennen.

Talloze mogelijkheden tot bedrukking

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het beschikbare kleurenpalet is praktisch onbegrensd. Onze digitale printtechnieken bieden ruime mogelijkheden voor snelle producties en een snelle levering. De watergedragen inkten die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk, duurzaam, helder en hebben een hoge echtheid. De gewenste kleuren kan je opgeven in de volgende kleurreferenties; Pantone (PMS), RAL of HKS. Een bouwhekdoek bedrukken doe je eenvoudig in 3 stappen:

  1. Kies jouw doek
  2. Upload jouw ontwerp of creëer zelf een ontwerp.
  3. Beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig online.

Bouwhekdoeken van de hoogste kwaliteit

Laat je jouw bouwhekdoeken door ons bedrukken, dan geniet je van de hoogste kwaliteit bouwhekdoek tegen een scherpe prijs. Een bouwhekdoek bedrukken door specialisten van Faber kent nog meer voordelen:

  • Zeer hoge drukkwaliteit op speciale elastisch doeksoort, met een hogeluchtdoorlaatbaarheid en van licht gewicht.
  • Eenvoudig op te vouwen waardoor goedkoop in handling en transport.
  • Mogelijkheid tot gewenst afwerking.
  • Bouwhekdoek is snel en eenvoudig te plaatsen.
  • Volledige vrijheid in het ontwerp van het bouwhekdoek.

Materiaalkeuze

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen voor jouw gepersonaliseerde bouwhekdoek. Hieronder hebben wij ze voor je toegelicht

PVC 510

Dit is ons meest verkochte doek. Het geschikt voor vrijwel alle toepassingen en locaties en wordt enkelzijdig full colour geprint. Het doek kan worden afgewerkt met zeilogen of een tunnel.

Mesh

Een doek wat bij uitstek geschikt is voor gebouwen en bouwhekdoeken. Ook dit doek wordt enkelzijdig full colour bedrukt met zeilogen of een tunnel als afwerking.

PVC blockout

Dit type doek kan dubbelzijdig full colour worden geprint met latexinkten. Ideaal voor toepassingen waar je aan beide zijden een beeld wilt hebben. Dit type doek kan met een tunnel of zeilogen worden afgewerkt.

Failyn Mesh

Een PVC-vrij alternatief voor meshdoeken. Dit type doek is licht van gewicht en gemakkelijk op de vouwen. Hierdoor is het een goedkoop doek in handling en transport. Het doek wordt enkelzijdig full colour met sublimatie-inkten gedrukt.

Hoe worden bouwhekdoeken afgewerkt?

Bouwhekdoeken moeten eenvoudig op een bouwhek kunnen worden opgehangen. Onze bouwhekdoeken worden hiervoor afgewerkt met ringen. Je hebt hierin twee opties:

  1. Ringen in de hoeken met of zonder gelaste zoom.
  2. Ringen om de 25 of 50 centimeter met of zonder gelaste zoom.

Bouwhekdoek kopen

Een bouwhekdoek bedrukken laat je doen door de specialisten van Faber Vlaggen. Met eigen printfabrieken kunnen wij snel en professioneel jouw bouwhekdoek bedrukken. Met meer dan 85 jaar ervaring weten wij wat onze klanten willen en leveren wij de hoogste kwaliteit. Kom je er niet uit met jouw ontwerp? Geen probleem! Ons designteam helpt je graag verder met jouw ontwerp. Producten met een eigen ontwerp leveren we met zes-, vijf- of 3 werkdagen. Voor snellere levering kan je uiteraard contact opnemen met één van onze professionals via telefoonnummer 088 480 11 22.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina