Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bouwhekdoek

Zelf uw bouwhekdoek maken

Zelf een bouwhekdoek maken? Een bouwhekdoek is een opvallende manier om reclame te maken via een omheining op een bouwplaats, sportbaan, evenement of ter camouflering van objecten. Sfeervolle doekafrastering begint met een doek die de doelgroep aanspreekt. 

Uw voordeel van bouwhekdoeken maken bij Faber Vlaggen

  • Zeer hoge drukkwaliteit op speciale elastisch doeksoort, met een hoge luchtdoorlaatbaarheid en van licht gewicht;
  • Eenvoudig op te vouwen waardoor goedkoop in handling en transport;
  • Bouwhekdoek is snel en eenvoudig te plaatsen; 

Met Faber Vlaggen hebt u volledige vrijheid in het ontwerp van het bouwhekdoek. Een bouwhekdoek voor reclame, bouwhekdoek met logo, met eigen foto of een bouwhekdoek met uw naam, allemaal mogelijkheden. In alle facetten van het ontwerp bent u de gene die beslist. Maak een keuze uit onze beeldbank voor een afbeelding, upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies uw achtergrondkleur en ontwerp uw bouwhekdoek. 

Bouwhekdoeken van Faber Vlaggen

Bouwhekdoeken kunnen voor verscheidene doeleinden en plaatsen gebruikt worden, waaronder langs allerlei soorten sportbanen of trajecten, evenementen en zelfs, ter camouflering van objecten die niet in beeld mogen komen. Het bouwhekdoek is bovendien van een speciale doeksoort gefabriceerd. Hierdoor is het doek elastisch, wat het vergemakkelijkt in ophangen en vergeleken met PVC de helft lichter, eenvoudig op te vouwen en goedkoper in handling en transport. Vanwege de gaatjes in het doek een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Het afrasteringsdoek wordt doorgedrukt zodat de afbeelding aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is. Kortom, kleurrijke, sfeervolle, functionele en economisch voordelige afrastering.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina