Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Banieren

Zelf uw banier maken

Zelf een banier maken? Banieren zijn stijlvolle, veelzijdige en een flexibel communicatiemiddel, waarmee u eenvoudig een bepaalde sfeer creëert of een boodschap communiceert. Met Faber Vlaggen maakt u een banier tegen een scherpe prijs, van de beste kwaliteit. Fotoafbeeldingen worden bijvoorbeeld krachtig in beeld gebracht, met heldere en duurzame kleuren. Bestel uw banieren bij Faber Vlaggen en profiteer. 

  • Scherpe bedrukking van banieren;
  • Alle fotoafbeeldingen krachtig in beeld;
  • Vele afwerkingsvormen voor banieren;
  • Aantrekkelijke prijzen;
  • Kleurreferentie opgave in Pantone (PMS), RAL of HKS; 

Met Faber Vlaggen hebt u volledige vrijheid in het ontwerp van de banier. Een banier voor reclame, banier met logo, met eigen foto of een banier met uw naam, allemaal mogelijkheden voor het maken van uw eigen banier. In alle facetten van het ontwerp van de banier bent u de gene die beslist. Maak een keuze uit onze beeldbank voor een afbeelding, upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies uw achtergrondkleur en ontwerp uw banieren. 

Banieren van Faber Vlaggen

Faber Vlaggen maakt gebruik van de meest moderne technologieën voor het bedrukken van banieren. Hierdoor kunnen wij een zeer helder en gedetailleerd eindresultaat garanderen. De verfsoorten die wij toepassen, worden ook gebruikt voor het bedrukken van parasols. U kunt er vanuit gaan dat onze bedrukte banieren zeer weerbestendig zijn. U kunt ons een kleurreferentie opgeven in Pantone (PMS), RAL of HKS. Geef daarbij tevens aan of de kleur een glanzend ('coated') of mat ('uncoated') effect moet hebben.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina