Vlaggenstokhouder

Vlaggenstokhouder

Een vlaggenstokhouder, vlaggenhouder of een muurhouder is een belangrijke accessoire voor het gebruik van vlaggenstokken. Vlaggenstokhouders zijn er in verschillende uitvoeringen. In de meeste gevallen zijn ze geschikt voor montage aan de gevel van een winkel of huis. Maar er is ook een vlaggenstokhouder voor aan een balkon met spijlen. Onze vlaggenhouders zijn geschikt voor houten- en aluminium vlaggenstokken.

Vlaggenstokhouders van aluminium, staal en nylon

Vlaggenstokhouders van Faber Vlaggen zijn er in verschillende materialen en hebben ieder hun eigen toepassing. Zo hebben we vlaggenstokhouders van aluminium, staal en nylon. Aluminium en staal genieten de voorkeur omdat ze zich onder alle weersomstandigheden goed houden. Nylon muurhouders zijn wat scherper geprijsd maar zijn niet geschikt voor vlaggebruik met veel wind. Onze vlaggenstokhouders hebben een binnendiameter van 30 mm en zijn daarom geschikt voor de meeste vlaggenstokken. Ook die van de bouwmarkt of andere aanbieders. Wil je meer weten over ons assortiment vlaggestokhouders? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Verschillende soorten vlaggenstokhouders

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten vlaggenstokhouders. Zo hebben wij onder andere de aluminium vlaggenstokhouder voor één vlaggenstok, een dubbele houder voor twee vlaggenstokken, een drieling houder voor drie vlaggenstokken, een haakse houder in een hoek van 90 graden en een rechte houder. De balkonhouder is speciaal ontwikkeld voor vlaggebruik aan een balkon met spijlen.

Naast een aluminium stokhouder hebben wij ook een kunststof vlaggenstokhouder. Ben je op zoek naar de juiste oplossing voor jouw woonhuis of winkelpand? Dan hoef je niet verder te zoeken, bij Faber Vlaggen hebben we voor elke toepassing de juiste oplossing.

Aluminium vlaggenstokhouder

De vlaggenstokhouder is gemaakt van aluminium en heeft een opening voor een vlaggenstok van 30mm. In de hoeken zitten 4 gaten voor de bevestiging tegen de muur. De vlaggenstokhouder steekt 45 graden omhoog. Deze muurhouder is sterk en kan onder alle weersomstandigheden gebruikt worden. Na montage heb je er jarenlang plezier van.

Nylon vlaggenstokhouder

De witte vlaggenstokhouder is gemaakt van nylon en heeft een opening voor een vlaggenstok van 30mm. In de hoeken zitten 4 gaten voor de bevestiging tegen de muur. De vlaggenstokhouder steekt 45 graden omhoog. Wij raden aan om boven windkracht 5 de vlag uit de vlaggenstokhouder te halen.

Stalen dubbele vlaggenstokhouder

De dubbele vlaggenstokhouder ook wel tweelinghouder is er voor dubbel vlagvertoon! Heb je een hotel, restaurant of winkel en wil je meerder vlaggen tegelijkertijd laten wapperen? Kies dan voor de dubbele vlaggenstouder. De houder is voorzien van 4 gaten voor bevestiging aan de muur. De buizen steken in een hoek van 45 graden omhoog.

Stalen drieling vlaggenstokhouder

Zijn twee vlaggen niet voldoende? Kies dan de drieling muurhouder, voor maximaal vlagvertoon. Bij uitstek geschikt voor winkels, restaurants, hotels en kiosken op locaties waar veel buitenlandse toeristen komen. Maar je kan er natuurlijk ook de vlaggen van je eigen dorp of stad in hangen!

Stalen haakse vlaggenstokhouder

Niet ieder locatie is geschikt voor een schuine vlaggenstokhouder. Daarom hebben we de haakse vlaggenstokhouder ontwikkeld. De vlaggenstokbuis is in een hoek van 90 graden op de montageplaat gelast. De montageplaat heeft 4 gaten voor montage tegen een muur.

Stalen rechte vlaggenstokhouder

Voor plaatsing op een dak of op een paal. De vlaggenstokbuis staat verticaal op de montageplaat.

Vlaggenstokken en vlaggenstokhouders

De meeste vlaggenstokken hebben een diameter van 28-30 mm en zijn daardoor geschikt voor gebruik in combinatie met één van de vlaggenstokhouders van Faber Vlaggen. Onze vlaggenstokken zijn gemaakt van hout of van aluminium. De aluminium vlaggenstokken zijn wit gepoedercoat of aluminium geanodiseerd. De houten vlaggenstokken zijn wit geschilderd en hebben een oranje knop.

Vlaggenstokhouders kopen doe je gemakkelijk online

Het bestellen van een vlaggenstokhouder doe je gemakkelijk online. In onze webshop heb je een duidelijk overzicht van de verschillende oplossingen en helpen de afbeeldingen de juiste foto te maken. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van vlaggen en vlaggenstokken. Naast vlaggenhouders, leveren wij ook vlaggenstok accessoires. Bij ons kan je ook terecht voor de verschillende vlaggenmasten en natuurlijk ook de bijbehorende landenvlaggen of bedrukte vlaggen. Vlaggenstokhouders bestellen doe je gemakkelijk online bij Faber Vlaggen.

Binnen ons assortiment vind je dus een aluminium-, nylon-, tweeling-, drieling-, haakse-, rechte- en balkonhouder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren