Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggenstokhouder

Een vlaggenstokhouder, vlaggenhouder of een muurhouder is een belangrijke accessoire voor het gebruik van vlaggenstokken. Vlaggenstokhouders zijn er in verschillende uitvoeringen. In de meeste gevallen zijn ze geschikt voor montage aan de gevel van een winkel of huis. Maar er is ook een vlaggenstokhouder voor aan een balkon met spijlen. Onze vlaggenhouders zijn geschikt voor houten- en aluminium vlaggenstokken.

Vlaggenstokhouders van aluminium, staal en nylon

Vlaggenstokhouders van Faber Vlaggen zijn er in verschillende materialen en hebben ieder hun eigen toepassing. Zo hebben we vlaggenstokhouders van aluminium, staal en nylon. Aluminium en staal genieten de voorkeur omdat ze zich onder alle weersomstandigheden goed houden. Nylon muurhouders zijn wat scherper geprijsd maar zijn niet geschikt voor vlaggebruik met veel wind. Onze vlaggenstokhouders hebben een binnendiameter van 30 mm en zijn daarom geschikt voor de meeste vlaggenstokken. Ook die van de bouwmarkt of andere aanbieders. Wil je meer weten over ons assortiment houders? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Het bevestigen van een vlaggenstokhouder is vrij eenvoudig. Met vier schroeven zorg je ervoor jouw vlaggenhouder stevig wordt bevestigd aan een muur of balkon. Een vlaggenhouder voor aan het balkon bevestig je gemakkelijk aan ieder spijlenhekwerk.

Verschillende soorten vlaggenstokhouders

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten houders. Zo hebben wij onder andere de aluminium vlaggenstokhouder voor één vlaggenstok, een dubbele houder voor twee vlaggenstokken, een drieling houder voor drie vlaggenstokken, een haakse houder in een hoek van 90 graden en een rechte houder. De balkonhouder is speciaal ontwikkeld voor vlaggebruik aan een balkon met spijlen.

Naast een aluminium vlaggenstokhouder hebben wij ook een kunststof vlaggenstokhouder. Ben je op zoek naar de juiste oplossing voor jouw woonhuis of winkelpand? Dan hoef je niet verder te zoeken, bij Faber Vlaggen hebben we voor elke toepassing de juiste oplossing.

Aluminium of kunststof vlaggenstokhouder

Onze vlaggenstokhouders zijn gemaakt van aluminium of kunststof. Waarbij de houders van aluminium uiteraard steviger zijn dan die van nylon. De aluminium vlaggenstokhouder heeft een opening voor een vlaggenstok van 30mm. Deze muurhouder is sterk en kan onder alle weersomstandigheden gebruikt worden. Na montage heb je er jarenlang plezier van.

De witte kunststof vlaggenstokhouder, vervaardigd van nylon, heeft een opening voor een vlaggenstok van 30mm. Wij raden het aan om boven windkracht 5 de vlag uit de vlaggenstokhouder te halen. In de hoeken zitten 4 gaten. Met 4 schroeven bevestig je de houder gemakkelijk tegen de muur. De vlaggenstokhouder steekt 45 graden omhoog.

Stalen dubbele of drieling vlaggenstokhouder

De dubbele vlaggenstokhouder ook wel tweelinghouder is er voor dubbel vlagvertoon! Heb je een hotel, restaurant of winkel en is één vlag niet voldoende en wil je meerdere vlaggen laten wapperen? Kies dan voor de dubbele vlaggenstouder. De houder is voorzien van 4 gaten om het gemakkelijk tegen de muur te bevestigen De buizen steken in een hoek van 45 graden omhoog.

Zijn twee vlaggen ook niet voldoende? Kies dan de drieling muurhouder, voor maximaal vlagvertoon. Bij uitstek geschikt voor winkels, restaurants, hotels en kiosken op locaties waar veel buitenlandse toeristen komen. Maar je kan er natuurlijk ook de vlaggen van je eigen dorp of stad in hangen!

Stalen haakse vlaggenstokhouder

iet iedere locatie is geschikt voor een schuine vlaggenstokhouder. Daarom hebben we de haakse vlaggenstokhouder ontwikkeld. De vlaggenstokbuis is in een hoek van 90 graden op de montageplaat gelast. De montageplaat heeft 4 gaten voor montage tegen een muur.

Stalen rechte vlaggenstokhouder

Voor plaatsing op een dak of op een paal. De vlaggenstokbuis staat verticaal op de montageplaat.

Vlaggenstokken en vlaggenstokhouders

De meeste vlaggenstokken hebben een diameter van 28-30 mm en zijn daardoor geschikt voor gebruik in combinatie met één van de vlaggenstokhouders van Faber Vlaggen. Onze vlaggenstokken zijn gemaakt van hout of van aluminium. De aluminium vlaggenstokken zijn wit gepoedercoat of aluminium geanodiseerd. De houten vlaggenstokken zijn wit geschilderd en hebben een oranje knop.

Vlaggenmasten van Faber Vlaggen

Ga je voor een groter vertoon? Kies dan voor vlag hoog in de vlaggenmast. Binnen ons assortiment vind je verschillende masten van verschillende lengtes, vormen en materialen. Wil je jouw vlag hoog in de mast laten wapperen, kies dan voor een vlaggenmast van Faber Vlaggen.

Onze masten zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen zelfs voor je worden geplaatst. Onze technici leveren en plaatsen alle maten vlaggenmasten. Heb je naast een mast ook nog een vlag nodig? Kies dan voor het juiste formaat. We begrijpen dat het lastig is om het juiste formaat vlag voor je mast of vlaggenstok te kiezen. Daarom hebben wij hiervoor een overzicht gemaakt. Je vind het overzicht hier.

Vlaggenstokhouders kopen doe je gemakkelijk online

Het bestellen van een vlaggenstokhouder doe je gemakkelijk online. In onze webshop heb je een duidelijk overzicht van de verschillende oplossingen en helpen de afbeeldingen de juiste keuze te maken. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van vlaggen en vlaggenstokken. Naast houders voor stokken, leveren wij ook vlaggenstok accessoires. Vlaggenstokhouders bestellen doe je gemakkelijk online bij Faber Vlaggen. Binnen ons assortiment vind je dus een aluminium-, nylon-, tweeling-, drieling-, haakse-, rechte- en balkonhouder.

Uiteraard kan je bij ons ook eigen vlag bedrukken. Onze vlaggen zijn gemaakt van meest hoogwaardige vlaggendoeken. Onze doeken zijn uitermate geschikt voor vlaggen die onder zware omstandigheden hangen of voor vlaggen die om een klassieke uitstraling vragen.

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Zo zorgen wij voor een snelle levertijd. Bestel je voor 12.00, dan verzenden wij dezelfde dag nog jouw bestelling.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina