Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Banieren bedrukken

Banieren bedrukken

Baniervlag of banier bedrukken laat je doen door de specialist. Met meer dan 85 jaar ervaring is Faber Vlaggen dé specialist op gebied van vlaggen en het bedrukken van vlaggen. Wij garanderen altijd de beste kwaliteit, of je de baniervlaggen nu wilt laten bedrukken met tekst of met foto’s. Afbeeldingen worden krachtig in heldere en duurzame kleuren in beeld gebracht. Baniervlag bedrukken bij Faber Vlaggen gebeurt met de grootste zorg en de mooiste kleuren!

Baniervlag bedrukken 

Ben je op zoek naar een unieke banier voor jouw organisatie of evenement. Kies dan voor een bedrukte baniervlag. Een banier is een perfect uithangbord. Een wapperende banier van jouw organisatie of evenement is een unieke en uitstekende manier om jouw boodschap, logo of merk over te brengen. Een wapperende banier vraagt aandacht, is visueel sterk en laat een sterke indruk achter. Een banier laten bedrukken biedt al deze voordelen. Bij Faber Vlaggen kun je helemaal zelf bepalen hoe jouw vlag eruit komt te zien. Bij ons kan je gemakkelijk jouw bedrukte vlag samenstellen. Dit kan al in drie stappen:

  1. Kies jouw ideale banier .
  2. Upload jouw ontwerp of creëer zelf een vlag.
  3. Beoordeel het resultaat en bestel eenvoudig online.

Heldere en duurzame bedrukte banieren 

Faber Vlaggen maakt gebruik van de meest moderne technologieën voor het bedrukken van banieren. Hierdoor kunnen wij een zeer helder en gedetailleerd eindresultaat garanderen. De verfsoorten die wij toepassen, worden ook gebruikt voor het bedrukken van parasols. Je kunt er vanuit gaan dat onze bedrukte banieren zeer weerbestendig zijn. Je kunt ons een kleurreferentie opgeven in Pantone (PMS), RAL of HKS. Geef daarbij tevens aan of de kleur een glanzend ('coated') of mat ('uncoated') effect moet hebben. Neem voor meer informatie contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zij zullen je helpen met een passend advies op maat.

De meest gekozen bedrijfsvlag

Een banier is met stip de meest bestelde bedrukte bedrijfsvlag van Nederland. Deze karakteristieke vlag zorgt ervoor dat jouw boodschap altijd overkomt, ook als het niet waait. Door de banieruithouder zal de vlag altijd recht naar beneden hangen. Met een bedrukte baniervlag van Faber Vlaggen weet je zeker dat jouw organisatie sterk visueel is vertegenwoordigd.

Levensduur van een vlag 

Helaas hebben vlaggen geen eeuwige levensduur. Vlaggen hangen in weer en wind buiten en daarom slijten vlaggen. Afhankelijk van het type materiaal van de vlag, zal een vlag na ongeveer 3 maanden de eerste tekenen van slijtage zien. Daarbij speelt het een grote rol of de vlaggen naar beneden wordt gehaald bij storm of dat ze blijven hangen. Wij adviseren daarom altijd om meerdere baniervlaggen te bedrukken. Hierdoor heb je altijd een of meerdere banieren op voorraad en kun je profiteren van een staffelkorting.

Gedrukte baniervlag bestellen 

Het bestellen van bedrukte baniervlaggen doe je gemakkelijk en snel online bij Faber Vlaggen. Wij leveren banieren met een eigen ontwerp binnen maximaal 6 werkdagen. Wil je toch een snellere levering, dan kan je uiteraard contact opnemen met een van onze professionals via 088 480 11 22. Laat jouw banieren bedrukken door Faber Vlaggen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina