Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Supralon vlaggendoek

Supralon vlaggendoek

Het mag geen geheim zijn dat Supralon vlaggendoek het meest gebruikte materiaal is voor het bedrukken van vlaggen. Zowel particuliere- als zakelijke klanten zijn enthousiast over de veelzijdigheid van het materiaal. Enerzijds door de scherpe drukkwaliteit en anderzijds door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Van klein tot groot, Supralon leent zich voor vrijwel iedere toepassing. Of het nu gaat om grote baniervlaggen in de mast voor een bedrijfspand, of een kleine vlag aan de gevelstok van een woonhuis. Met Supralon kies je voor een kwaliteitsvlag voor een zacht prijsje.

Kenmerken van Supralon vlaggendoek

Supralon doek

Hoge inscheurweerstand

Supralon bestaat drie draden. Deze drie draden worden als zelfsluitende lussen door elkaar gebreid, waardoor de constructie logischerwijs sterker is dan tweedraadsdoek. De inscheurweerstand op de inslag is daarom 2 kilogram, en het rekpercentage 56%. De treksterkte is maar liefst 58 kilogram

Confectie en afwerking

Een Faber vlag kenmerkt zich onder andere door zijn optimale confectie. De vlaggen worden aan de mastzijde voorzien van sterk broekingband en rondom tweenaalds gestikt. De hoeken hebben een trens: een extra sterke (korte zig-zag) steek voor versterking.

Naats de afwerking heeft Supralon nog een ander voordeel. Polyester garens nemen namelijk geen vocht op, daardoor is het doek zeer snel droog. Omdat er geen cellulose in polyester zit, is het doek tevens ongevoelig voor schimmel.

Supralon vlag

Tips van Faber!

Wil je langer plezier van jouw mooi gedrukte vlaggen? Lees hieronder onze handige tips om jouw vlaggen langer mee te laten gaan.

  • Strijk de vlag/banier ’s avonds
  • Laat de vlag vrij uitwaaien (niet te dicht bij bomen of andere hindernissen)
  • Repareer beschadigingen tijdig. Uitrafelingen z.s.m. herstellen
  • Was de vlag/banier regelmatig bij lage temperaturen van 40-60° celsius (met wasmiddel voor synthetisch textiel).
  • Een nacht voorweken met biologisch voorwasmiddel, goed uitspoelen met lauw water
  • Niet chemisch laten reinigen. Nooit chloorstoffen of blekingsmiddelen gebruiken

Contact met één van onze specialisten?

Wil je graag persoonlijk advies en meer informatie over onze strandproducten? Laat het ons weten en neem contact op met de klantenservice op 088 480 11 22, of stuur een e-mail naar hallo@fabervlaggen.nl. Wij helpen je graag verder!