Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Fairlyn Flag

Fairlyn Flag vlaggendoek

Fairlyn® biedt een milieuvriendelijk alternatief voor de meest voorkomende vlaggen-, banier-, en mesh doeken. Het basismateriaal van Fairlyn® flag en dekotex is vervaardigd van rPET en dat van Fairlyn® mesh van polyester. Deze materialen hebben goede recycle eigenschappen, zijn stevig en licht van gewicht.

Ecologisch meer verantwoorde materialen, de vraag wordt steeds groter, zo ook de nood! Doordat PET over het algemeen 100% recyclebaar is zal dit ook de C02-uitstoot verminderen. Voor elke ton gerecycelde PET wordt 3 ton broeikasgassen bespaard. Bovendien is er een energiebesparing van 50% wanneer nieuwe producten zijn gemaakt van rPET.

HP Latex 3000

HP Latex 3000

Voor het printen wordt gebruik gemaakt van de milieuvriendelijke HP Latex 3000. Deze nieuwste ontwikkeling van HP combineert hoge printkwaliteit- en snelheid met lager energieverbruik. De watergedragen latex inkten zijn voorzien van het UL ECOLOGO en GREENGUARD Children & Schools certificaat en voldoen aan de strenge AgBB criteria. In tegenstelling tot solvent- en uv inkten bevat latex inkt geen vluchtige stoffen en is daarom reukloos en niet belastend voor het milieu. Fairlyn Frontlit wordt afgewerkt met sterkte transparante kunststof ringen voor eenvoudige en onopvallende montage.

r-PET

rPET garens worden verkregen uit gerecycled PET materiaal zoals gebruikte PET flessen. PET is een waardevol materiaal omdat het wordt gemaakt van aardolie of aardgas, of beter gezegd van niet-hernieuwbare grondstoffen. PET if over het algemeen 100% recyclebaar. Belangrijk voor het vlaggendoek is dat er nauwelijks verschil is tussen Supralon vlaggendoek en gerecycled PET materiaal. Daarom geloven wij dat Fairlyn Flag een uistekend alternatief is voor iedereen die zich om het milieu bekommert.

Fairlyn Flag

Tips van Faber!

Wil je langer plezier van jouw mooi gedrukte vlaggen? Lees hieronder onze handige tips om jouw vlaggen langer mee te laten gaan.

  • Strijk de vlag/banier ’s avonds
  • Laat de vlag vrij uitwaaien (niet te dicht bij bomen of andere hindernissen)
  • Repareer beschadigingen tijdig. Uitrafelingen z.s.m. herstellen
  • Was de vlag/banier regelmatig bij lage temperaturen van 40-60° celsius (met wasmiddel voor synthetisch textiel).
  • Een nacht voorweken met biologisch voorwasmiddel, goed uitspoelen met lauw water
  • Niet chemisch laten reinigen. Nooit chloorstoffen of blekingsmiddelen gebruiken

Contact met één van onze specialisten?

Wil je graag persoonlijk advies en meer informatie over onze producten? Laat het ons weten en neem contact op met de klantenservice op 088 480 11 22, of stuur een e-mail naar hallo@fabervlaggen.nl. Wij helpen je graag verder!