Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggenmastenplaatsing

Een vlaggenmast laat je zorgeloos plaatsen door de specialisten van Faber Vlaggen. Een vlaggenmast kopen en laten plaatsen doe je gemakkelijk online. Onze gespecialiseerde technici zorgen ervoor dat jouw mast perfect wordt geplaatst. Daarom krijg je ook 10 jaar garantie op de plaatsing van de mast.

Vlaggenmast laten plaatsen 

Het plaatsen van een vlaggenmast is een secuur werk. Je wilt immers niet dat de vlaggenmast scheef staat en stormbestendig is bevestigd. De vlaggenmast specialisten van Faber Vlaggen hebben al een ontelbaar aantal masten geplaatst en weten dus waar ze op moeten letten bij het plaatsen van een vlaggenmast.

Wij plaatsen en leveren vlaggenmasten van elke lengte. De lengtes verschillen van 4 tot 12 meter. Bij het plaatsen van vlaggenmast is het arbeidsloon en de betonvoet inbegrepen. Indien er toch ter plaatse meer benodigdheden nodig blijkt te zijn dan belasten wij deze door. Het laten plaatsen van een vlaggenmast door de specialisten van Faber Vlaggen heeft vele voordelen:

  • Het afleveren en/of plaatsen van de Faber vlaggenmasten van elke lengte.
  • Ons montageteam neemt vooraf contact met u op om de definitieve datum en tijd door te geven.
  • Een specifieke dag- of spoed planning is ook mogelijk, echter hiervoor geldt een toeslag.

Waar plaatsen wij zoal vlaggenmasten?

In principe kan een vlaggenmast overal worden geplaatst. Je kan hierbij denken aan tuinen bij particuliere woningen, maar ook bij bedrijven, op bedrijfsterreinen, aan gevels, op daken, bij scholen, vakantieparken en hotel en recreatiegebieden. Er is geen plek waarbij het plaatsen van vlaggenmasten niet kan.

Hoe bevestigen wij een vlaggenmast? 

Bij het plaatsen van een vlaggenmast bevestigen wij de vlaggenmast in de grond of aan een gevel. Hiervoor hebben wij enkele bevestigen waar, afhankelijk van het type mast, voor gekozen kan worden. Voor een bevestiging aan een gevel of muur gebruiken wij een muurbeugel. Met een muurbeugel wordt de mast aan de muur vastgeklemd.

Voor een grondbevestiging kan je kiezen uit een grondbuis, kantelsysteem of overschuifkoker. Een grondbuis is, zoals de naam het al zegt, een buis in de grond waar je de mast in bevestigt. Deze methode vereist wel ongeveer een meter aan lengte die onder de grond zakt. Hou hier rekening mee bij het bepalen van de mastlengte.

Daarnaast heb je ook de keuze uit een kantelsysteem en een overschuifkoker. Beide bevestigen zijn boven het maaiveld waardoor je geen lengte verliest. Een kantelsysteem is een bevestiging waarbij je de mast kan kantelen. Handig voor onderhoud en wanneer het stormt. Daarnaast is er een overschuifkoker. Dit is een eenvoudige bevestiging voor een vlaggenmast. Het is een koker waarover de vlaggenmast geplaatst kan worden. Een voordeel ten opzichte van de grondbuis is dat de vlaggenmast geen lengte verliest.

Tot slot is er ook nog een mastbok. Deze is enkel geschikt voor houten vlaggenmasten. Een mastbok is een grondbevestiging die uit twee houten palen bestaat waartussen de mast wordt geklemd.

Onderhoudsservice 

Naast het plaatsen van masten, voorzien wij ook in onderhoud van vlaggenmasten. Is er iets kapot, staat de mast scheef of is de mast toe aan nieuwe koorden? Dan helpt onze onderhoudsservice je graag verder. Wil je een reparatie of onderhoud voor je vlaggenmast inplannen? Vul dan onderstaand formulier in.

Is je vlaggenmast toe aan reparatie of onderhoud? Daar helpen we je graag bij. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat we weten waar we rekening mee moeten houden.

Adresgegevens


Product


Opmerkingen


Vlaggenmast laten plaatsen door specialisten van Faber Vlaggen

Heb je een vlaggenmast aangeschaft en wil je deze laten plaatsen? Laat dan jouw vlaggenmast plaatsen door onze gespecialiseerde technici. Zo weet je zeker dat jouw mast secuur en stevig wordt geplaatst.

Ons montage team neemt vooraf contact op om een specifiek datum en tijd door te geven. Daarbij is ook een specifieke dag of een spoed planning mogelijk. Hiervoor geldt wel een extra aan toeslag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina