Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Plaatsingsservice en onderhoudsdienst

Voor onderhoud en reparaties aan je vlaggenmasten en voor het plaatsen van nieuwe vlaggenmasten kan je ook gebruik maken van de Faber Vlaggen onderhoudsservice. Onze gespecialiseerde servicetechnici staan altijd voor je klaar om een reparatie snel en adequaat uit te voeren.

Een vlaggenmast laten plaatsen óf onderhoud / reparatie nodig? 

Voor onderhoud of het laten plaatsen van een vlaggenmast kan je gebruik maken van de Faber Vlaggen onderhoudsservice. Onze technici leveren en plaatsen alle maten vlaggenmasten. Alvorens nemen zij contact op voor een definitieve tijd en datum. Heb je een reparatie of wil je onderhoud voor je vlaggenmast inplannen? Vul dan onderstaand reparatieformulier in. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Is je vlaggenmast toe aan reparatie of onderhoud? Daar helpen we je graag bij. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat we weten waar we rekening mee moeten houden.

Adresgegevens


Product


Opmerkingen


Onderhoudsservice

Met de onderhoudsservice van Faber Vlaggen zijn je vlaggenmasten en vlaggen in goede handen. Onze ervaren servicemonteurs helpen je graag om defecten aan je vlaggenmast te verhelpen. Van het vervangen van vlaggenkoord tot het volledig reviseren van de vlaggenmast, ze gaan de uitdaging graag aan. Onze montagebussen beschikken over een ruim assortiment reserveonderdelen zodat een reparatie vaak direct uitgevoerd kan worden. En elk project wordt ‘turn key’ opgeleverd, dus de vlag kan uit als Faber Vlaggen is geweest!

Vlaggenmastenplaatsing

Het plaatsen van een vlaggenmast is een secuur werk, je wilt immers dat de mast kaarsrecht overeind staat en niet bij de eerste de beste windvlaag scheef waait. Het plaatsingsteam van Faber Vlaggen heeft al ontelbare masten geplaatst en weet dus waar je op moet letten. Locatie, bodemgesteldheid, onderlinge afstand, het telt allemaal mee bij een correcte uitvoering van je opdracht. Vooraf nemen we het project met je door zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waar we vlaggenmasten plaatsen

We plaatsen vlaggenmasten op bedrijfsterreinen, in particuliere tuinen, op daken, aan de gevel of op daken, bij scholen, stedelijk gebied, vakantieparken, hotels en recreatiegebieden, winkelcentra, shopping malls. Plaatsen doen we in Nederland en België.

Vlaggenmasten huren

Het kan gebeuren dat er voor een evenement, een bouwlocatie of tijdelijke bedrijfshuisvesting vlaggen of banieren en vlaggenmasten nodig zijn. Goed nieuws, wij bieden je ook de mogelijkheid om tijdelijk masten te plaatsen. We beschikken over een grote voorraad huurmasten en betonbakken. En als je wil dan kunnen we de vlaggen of banieren ook voor je in de mast hijsen.

Vlaggenservice

Je ziet het helaas nog vaak, versleten vlaggen die te laat vervangen worden. Geen fraai visitekaartje voor je bedrijf of je merk. Gelukkig hebben we daar een mooi oplossing voor, de Faber Vlaggenservice. Het gehele jaar altijd nette vlaggen in de mast. Voor een vast bedrag per jaar een optimale vlaggenpresentatie! 

Wat kan je van ons verwachten

  • Duidelijke afspraken vooraf wanneer we komen en hoe lang we nodig hebben.
  • Professionele plaatsing van vlaggenmasten op de door jou gewenste locatie.
  • Inclusief het inhangen of hijsen van de banieren of vlaggen.
  • Goed uitgeruste montagebussen met een ruime voorraad reserveonderdelen.

Geïnteresseerd?

Neem dan naar 088-4801100 en vraag naar onze service afdeling.

Subcategorieën