Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggenmast 7 meter

Op zoek naar een vlaggenmast van 7 meter? Een populaire mastlengte die voor veel zichtbaarheid zorgt. De mastlengte leent zich perfect voor een bedrijf, maar ook voor particulier gebruik. Met een vlaggenmast van Faber Vlaggen laat jij jouw vlag prachtig wapperen.

Een vlaggenmast voor zichtbaarheid

Met een vlag hoog in de mast creëer je zichtbaarheid. Met een vlag op 7 meter hoogte is jouw logo of boodschap duidelijk zichtbaar. Een vlag is een perfect uithangbord voor jouw organisatie of evenement en een uiterst geschikte manier om een boodschap te uiten. Een wapperende vlag vraagt aandacht, is visueel aantrekkelijk en laat een blijvende indruk achter. Ook een bedrijfsvlag laat je door de specialisten van Faber Vlaggen maken.

Vlaggenmast van verschillende materialen

Een vlaggenmast van 7 meter is verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kan jij een vlaggenmast gemaakt van polyester, aluminium of hout bij Faber Vlaggen bestellen. Wij maken enkel gebruik van de meest duurzame materialen. Hierdoor heb je de garantie dat de vlaggenmast lang zal mee gaan. Polyester en aluminium vlaggenmasten hebben weinig onderhoud nodig. Een houten vlaggenmast heeft daarentegen meer onderhoud nodig. Het is een materiaal dat zonder onderhoud snel in uitstraling en levensduur achteruit gaat. Echter, de levensduur is voor een groot deel afhankelijk van het gepleegde onderhoud. Wij raden het aan om de vlaggenmast jaarlijks schoon te maken, licht op te schuren en in de lak te zetten.

Naast verschillende materialen kan je ook kiezen voor een vorm van de vlaggenmast. Een vlaggenmast kan conisch of cilindrisch zijn. Bij een conische vlaggenmast is de voet groter dan de top. Dit maakt dat de vorm van de mast licht kegelvormig is. Een cilindrische mast is van onder tot boven rond met eenzelfde diameter over de gehele mastlengte.

Welke diameters zijn er mogelijk?

Afhankelijk van het materiaal en vorm zijn er verschillende diameters mogelijk:

 • Een houten vlaggenmast van 7 meter is enkel conisch verkrijgbaar met een diameter bij de voet van 58, 60, 70, 100 of 120 mm.
 • Een 7 meter hoge polyester vlaggenmast is verkrijgbaar in de diameters 120 en 140 mm bij de voet.
 • Een aluminium vlaggenmast is verkrijgbaar in een cilindrische of conische vorm. Bij een cilindrisch vorm zijn de volgende diameters mogelijk: 60 mm, 70 mm en 90 mm. Een conische polyester mast is verkrijgbaar met een diameter bij de voet van 100, 120 en 135 mm.

Vlaggenmast laten plaatsen door de specialisten

Wil je een vlaggenmast laten plaatsen? Dan kan je aan de specialisten van Faber Vlaggen overlaten. Het plaatsen van een vlaggenmast is een nauwkeurig werk en je wilt immers dat de vlaggenmast recht staat en stormbestendig is. Onze technici hebben talloze vlaggenmasten al geplaatst en weten waar je op moeten letten. Het laten plaatsen van een vlaggenmast heeft vele voordelen:

 • Het afleveren en/of plaatsen van de Faber vlaggenmasten van elke lengte.
 • Ons montageteam neemt vooraf contact met u op om de definitieve datum en tijd door te geven.
 • Een specifieke dag- of spoed planning is ook mogelijk, echter hiervoor geldt een toeslag.

Kies een juist mechanisme

Om een vlaggenmast stevig in de grond te plaatsen heb je een bevestigingsmechanisme nodig. Er kan worden gekozen voor een overschuifkoker, grondbuis, mastbok (houten vlaggenmast) of kantelmechanisme. Een kantelmechanisme kent een aantal voordelen. Zo kan de vlaggenmast bij slecht weer gemakkelijk plat worden gelegd. Ook kan je hierdoor eenvoudig de mast hijsen. Een grondbuis of een overschuifkoker zijn daarentegen gemakkelijk te plaatsen. Ons plaatsingsteam kan je ontzorgen bij het correct plaatsen van een 7 meter vlaggenmast.

Vlaggenmast 7 meter eenvoudig online bestellen

Ben je overtuigd? Bestel een vlaggenmast eenvoudig online. Wij begrijpen dat er talloze keuzemogelijkheden zijn bij het uitkiezen van een vlaggenmast. Zo zijn er vele lengtes, 3 verschillende materialen, vormen, diameters en mechanismen mogelijk. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Voor een advies op maat kan je contact opnemen met onze klantenservice door te bellen, chatten of e-mail.

Advies formaat vlag en wimpel bij een 7 meter vlaggenmast

Het formaat van de vlaggen en wimpels is een kwestie van smaak, maar uiteraard zijn er vuistregels bij het bepalen van het formaat:
1. Vlag met wimpel: De wimpel iets groter dan de vlag.
2. Alleen een wimpel: De wimpel tot de helft van de mastlengte.

Voor een vlaggenmast van 7 meter adviseren wij daarom het volgende:
Advies vlag formaat: 200x300cm
Advies wimpel formaat: 350cm lengte

Let wel, de genoemde formaten zijn adviesformaten. Een vlag of wimpel groter of kleiner bestellen kan uiteraard ook.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aluminium vlaggenmast 7 meter - cilindrisch model - (wit RAL9010)
  Alufighter cilindrische aluminium vlaggenmast - 7 meter
  Vanaf € 205,70 € 170,00
 2. Aluminium vlaggenmast 7 meter - conisch model - (wit RAL9010)
  Alumaster conische aluminium vlaggenmast - 7 meter
  Vanaf € 595,32 € 492,00
 3. Aluminium baniermast met vaste uithouder - 7 meter
  Aluminium baniermast met vaste uithouder - 7 meter
  Vanaf € 300,08 € 248,00
 4. Aluminium baniermast met hijsbare uithouder - 7 meter
  Aluminium baniermast met hijsbare uithouder - 7 meter
  Vanaf € 732,05 € 605,00
 5. Polyester vlaggenmast - 7 meter
  Polyester vlaggenmast - 7 meter
  Vanaf € 412,61 € 341,00
 6. Polyester conische baniermast met vaste uithouder - 7 meter
  Polyester baniermast met vaste uithouder - 7 meter
  Vanaf € 441,65 € 365,00
per pagina