Baniermasten

De baniermasten zijn enorm populair bij onze zakelijke klanten. Met een uitgebreid aanbod kunnen we vlaggenmasten leveren die aan de specifieke wensen van een klant voldoet. De baniermasten zijn uit voorraad leverbaar en staan binnen een mum van tijd op locatie. Bestel baniermasten eenvoudig online bij Faber Vlaggen.

Wil je meer weten over onze baniermasten of heb je speciale wensen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Wat zijn baniermasten?

Onze baniermasten zijn speciaal gemaakt voor baniervlaggen met tunnel, ook wel mastvlaggen genoemd. Vlaggenmasten zijn daarom bij uitstek geschikt voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf of bedrijfspand. Dankzij de roterende mastkop draait de baniervlag mooi mee in de wind.

Baniermasten in alle soorten en maten

Bij Faber Vlaggen leveren we diverse baniermasten die zich onderschijden in materiaal (polyester of aluminium) en uithouder (vast of hijsbaar).

Baniermasten met vaste uithouder

De meest bestelde baniermasten zijn die met vaste uithouder. Dankzij de roterende uithouder is de baniervlag altijd zichtbaar, ook als het niet waait. Bij het vervangen van de banier dient de mast gekanteld te worden. Wij raden daarom aan om altijd een vlaggenmast met kantelvoet te gebruiken.

Baniermasten met hijsbare uithouder

Super handig in gebruik! Door het interne liersysteem kun je de baniervlag vervangen zonder de mast te kantelen.

Baniervlaggen bestellen voor in de baniermast

Voor een professionele uitstraling kan een baniervlag niet ontbreken. Neem een kijkje bij de banieren met tunnel, deze zijn bij uitstek geschikt voor baniermasten met een uithouder. Lever je eigen ontwerp aan in de online editor en onze eigen productie zorgt voor de mooiste kwaliteit vlaggen.

Subcategorieën