Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Baniermasten

Baniermasten zijn enorm populair bij onze zakelijke klanten. Met een uitgebreid aanbod kunnen we vlaggenmasten leveren die aan de specifieke wensen van een klant voldoet. De baniermasten zijn uit voorraad leverbaar en staan binnen een mum van tijd op locatie. Bestel baniermasten eenvoudig online bij Faber Vlaggen.

Wat zijn baniermasten?

Onze baniermasten zijn speciaal gemaakt voor baniervlaggen met tunnel, ook wel mastvlaggen genoemd. Vlaggenmasten zijn daarom bij uitstek geschikt voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf of bedrijfspand. Dankzij de roterende masttop draait de baniervlag mooi mee in de wind.

Wil je meer weten over onze baniermasten of heb je speciale wensen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Allerlei soorten en maten 

Bij Faber Vlaggen leveren we diverse baniermasten die zich onderscheiden in materiaal (polyester of aluminium) en uithouder (vast of hijsbaar).

  • Aluminium baniermast met vaste uithouder
    De conische variant staat voor absolute topkwaliteit en heeft een lange levensduur. De mast krijgt een extra elegante uitstraling door de conische vorm van de. De cilindrische variant is door z’n eenvoudige vorm scherp geprijsd.
  • Polyester baniermast met vaste uithouder
    Door z’n conische vorm net zo fraai als z’n aluminium evenknie. Door gebruik te maken van polyester is deze vlaggenmast vriendelijker geprijsd.
  • Aluminium baniermast met hijsbare uithouder
    Dit is de meest luxe uitvoering van een baniermast.

Wat precies het verschil is tussen een vaste uithouder en een hijsbare uithouder zullen wij hieronder kort toelichten.

Baniermast met vaste uithouder 

De meest populaire mast soort voor bedrijven is de aluminium baniermast met vaste uithouder. Dankzij de roterende uithouder is de baniervlag altijd zichtbaar, ook als het niet waait. Met de vele keuzemogelijkheden van Faber Vlaggen is er voor ieder bedrijfspand wel een mooie mast of set masten te vinden!

Let op: bij het vervangen van de banier dient de mast gekanteld te worden. Wij raden daarom aan om altijd een vlaggenmast met kantelvoet te gebruiken.

Baniermast met hijsbare uithouder 

Super handig in gebruik! Door het interne liersysteem kun je de baniervlag vervangen zonder de mast te kantelen. Met de hijsbare uithouder wordt het hijsen en strijken van een baniervlag eenvoudig! Doordat de banier met de wind meewaait gaat deze langer mee. De aluminium baniermast met hijsbare uithouder heeft vele voordelen. Ontdek onze keuzemogelijkheden en de voordelen van de baniermast met hijsbare uithouder en bestel eenvoudig en veilig online een baniermast bij Faber Vlaggen!

Een baniermast voor jouw bedrijfspand 

Heb je interesse in een baniermast voor jouw bedrijfspand? De baniermasten van Faber Vlaggen zijn van uitstekende kwaliteit. Samen met onze specialisten bespreken we jouw wensen en kiezen we een geschikte baniermast. Zo presenteren we jouw bedrijfsinformatie op professionele wijze voor het pand. Laat direct de juiste indruk achter bij bezoekers en voorbijgangers van jouw bedrijfspand met de baniermasten en baniervlaggen van Faber Vlaggen!

Baniervlaggen voor in de baniermast 

Voor een professionele uitstraling kan een baniervlag niet ontbreken. Een baniervlag wordt veel gebruikt als bedrijfsvlag. Het is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel, waarmee je heel eenvoudig een bepaalde sfeer creëert. Ook wordt een baniervlag vaak gebruikt om een product of boodschap mee te introduceren. Banieren zijn er in twee soorten, namelijk met tunnel aan de bovenzijde óf zonder tunnel. Neem een kijkje bij de banieren met tunnel, deze zijn bij uitstek geschikt voor baniermasten met een uithouder. Lever je eigen ontwerp aan in de online editor en onze eigen productie zorgt voor de mooiste kwaliteit vlaggen.

Wil je meer informatie of deskundig advies op maat? Neem dan contact op met onze specialisten!

Baniermast bestellen 

Wil je een baniermast bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 80 jaar ervaring zijn wij dé vlaggenspecialist van Nederland. Wij geven je vele keuzemogelijkheden voor jouw baniermast en staan voor je klaar voor persoonlijk advies op maat. Ook voor banieren accessoires kun je bij ons terecht. Onze banieren en baniermasten hebben een scherpe prijs en zijn voorradig. Ook kun je jouw eigen vlag laten bedrukken. Alle typen vlaggen kunnen worden bedrukt. Als je voor 12:00, dan verzenden wij dezelfde dag nog jouw baniermast. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw baniermast bij dé vlaggenspecialist!

Subcategorieën