Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggenmast 9 meter

Wil je een vlaggenmast van 9 meter kopen? Een 9 meter vlaggenmast is een erg degelijke mast die goed in het oog springt. Deze mastlengte is geschikt voor zowel particulier gebruik in de tuin als voor een bedrijfspand. Heb je een grote tuin, dan is het verstandig te kiezen voor een vlaggenmast van 9 of 10 meter hoogte. Laat jouw vlag opvallen met een stevige vlaggenmast 9 meter van Faber Vlaggen.

Ons aanbod vlaggenmasten 9 meter

Ben je op zoek naar een vlaggenmast van 9 meter voor particulier of zakelijk gebruik? Dan heb je bij Faber Vlaggen een ruime keuze. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van vorm, materiaal, afwerking en grondbevestiging. Onze masten zijn ook in 6, 7, en 8 meter te bestellen. Wil je een vlag uithangen in plaats van heffen, dan wijzen we je graag op ons aanbod vlaggenstokken. Ook vlaggenmasten om banieren in te heffen voor extra zichtbaarheid van jouw zakenpand zijn online te bestellen bij Faber Vlaggen.

Waarom online bestellen?

Wanneer je online bestelt, heb je een ruime keuze en kun je vlaggenmasten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Als je een vlaggenmast van 9 meter online bestelt, kun je kiezen uit verschillende materialen. Zo heb je de keuze uit polyester, aluminium en hout. De eerste twee materialen worden vaak besteld. Polyester vlaggenmasten zijn voornamelijk in trek bij particulieren en aluminium masten meer bij de zakelijke klanten. Naast het materiaal vind je online ook uiteenlopende mogelijkheden voor de grondbevestiging, afwerking en de vlaggenmastknop. Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je advies nodig? Geen probleem, je kunt gemakkelijk contact opnemen door ons te bellen of een chat te starten. Onze klantenservice helpt je graag met een advies op maat.

Kies uit verschillende materialen

Een vlaggenmast van 9 meter is verkrijgbaar in polyester of aluminium. Deze materialen hebben geen tot weinig onderhoud nodig en zijn duurzame materialen. Een nadeel van een aluminium vlaggenmast is dat het materiaal een ‘jachthaven effect’ kan geven. Hierbij tikt het vlaggenkoord door de wind tegen de mast. Bij een polyester vlaggenmast heb je hier geen last van. Wanneer je het koord om de mast draait kun je het jachthaven effect voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om een houten vlaggenmast bij Faber Vlaggen te bestellen. Een houten vlaggenmast is minder regen- en windbestendig en is hierdoor meer onderhoudsintensief dan masten van aluminium of polyester.

Kies jouw favoriete vorm

Onze vlaggenmasten van 9 meter zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een conische of cilindervormige vlaggenmast. Een conische vlaggenmast is een kegelvormige mast waarbij de diameter bij de voet groter is dan bij de top van de mast. Een cilindrische vlaggenmast heeft daarentegen over de gehele lengte dezelfde diameter.

Ontdek de mogelijke grondbevestigingen

Afhankelijk van jouw voorkeur kun je een vlaggenmast van 9 meter bestellen met een kantelmechanisme, overschuifkoker, mastblok of grondbuis. Met een kantelmechanisme kan de vlaggenmast bij slecht weer gemakkelijk plat worden gelegd. Ook kan je hierdoor eenvoudig de vlag hijsen of een vlaggenmast kerstboom ophangen. Wanneer je kiest voor een grondbuis of een overschuifkoker als grondbevestiging is de mast gemakkelijk te plaatsen. Het plaatsen van jouw vlaggenmast kun je ook uitbesteden. Ons plaatsingsteam kan je ontzorgen bij het correct plaatsen van een vlaggenmast van 9 meter.

Welke diameter is mogelijk bij een vlaggenmast van 9 meter?

Er zijn verschillende diameters mogelijk bij een vlaggenmast van 9 meter. De diameter is ook afhankelijk van het type materiaal of vorm. Zo is een polyester vlaggenmast enkel conisch verkrijgbaar met een diameter bij de voet van 120mm. Wanneer je voor een aluminium vlaggenmast kiest met een cilindrische vorm zijn de volgende diameters mogelijk:

 • 60 mm
 • 70 mm
 • 90 mm

Een conische polyester mast is verkrijgbaar met een voet diameter 100 mm en 120 mm.

Onze houten vlaggenmasten van 9 meter zijn enkel conisch verkrijgbaar met een diameter bij de voet van 58, 60, 70, 100 of 120 mm.

Vlaggenmast plaatsing door specialisten

Het plaatsen van een vlaggenmast van 9 meter is een secuur werk. Je wilt uiteraard dat de mast recht staat en stormbestendig is. Voor een correcte plaatsing kun je de mast laten plaatsen door de specialisten van Faber Vlaggen. Onze technici zijn gespecialiseerd in vlaggenmast plaatsingen en weten waar ze op moeten letten om de mast stevig en recht te plaatsen. Wanneer je kiest voor het laten plaatsen van jouw vlaggenmast 9 meter door de specialisten van Faber Vlaggen zal het montageteam vooraf contact opnemen om de definitieve datum en tijd door te geven. Ons montageteam plaatst Faber vlaggenmasten van elke lengte. Wil je niet lang wachten op jouw nieuwe vlaggenmast, dan kun je ook een spoed planning aanvragen, echter geldt hiervoor een toeslag.

Advies formaat vlag en wimpel bij een 9 meter vlaggenmast

De verhouding tussen het formaat van jouw vlag en de wimpel ten opzichte van de vlaggenmast van 9 meter is geen vast gegeven, maar uiteraard kunnen wij je hierin adviseren. Hiervoor gebruiken we twee eenvoudige vuistregels:

 1. Vlag met wimpel: De wimpel iets groter dan de vlag.
 2. Alleen een wimpel: De wimpel tot de helft van de mastlengte.

Voor een vlaggenmast van 9 meter adviseren wij de volgende formaten:
Advies vlag formaat: 300 x 450 cm of 300 x 500 cm
Advies wimpel formaat: 450 cm lengte

De genoemde formaten zijn dus advies formaten. Een vlag of wimpel groter of kleiner bestellen kan uiteraard ook.

Kies voor kwaliteit met Faber Vlaggen

Een vlaggenmast van 9 meter voor in de tuin of bij jouw bedrijfspand koop je gemakkelijk online bij de Faber Vlaggen. Met meer dan 85 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor zowel de vlag als de vlaggenmast. Onze masten en vlaggen zijn vervaardigd uit stevige, hoogwaardige materialen. Naast dat je gemakkelijk online jouw vlaggenmast kan kopen, vind je bij ons ook alle mogelijkheden om een eigen vlag te maken. Ook spandoeken, beachflags en diverse vlaggenmast accessoires kun je bij ons bestellen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aluminium baniermast met hijsbare uithouder - 9 meter
  Aluminium baniermast met hijsbare uithouder - 9 meter
  Vanaf € 977,68 € 808,00
 2. Polyester conische baniermast met vaste uithouder - 9 meter
  Polyester baniermast met vaste uithouder - 9 meter
  Vanaf € 486,42 € 402,00
 3. Aluminium baniermast met vaste uithouder - 9 meter - Roterende uithouder
  Aluminium baniermast met vaste uithouder - 9 meter
  Vanaf € 626,78 € 518,00
per pagina