Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

WK vlaggen

Op zoek naar een vlag om Ons Oranje te supporten tijdens het WK van 2022? Zoek niet verder, jouw WK versieringen en vlaggen vind je bij Faber Vlaggen. Van de officiële KNVB Ons Oranje vlag en een vlag met leeuw tot een groot spandoek? Je vind het allemaal in ons WK assortiment. Met de WK vlaggen en versieringen laten we de straten weer oranje kleuren.

WK versiering voor het WK voetbal in 2022

Het WK van Qatar gaat bijna beginnen. Hoe het WK gaat bevallen is afwachten, maar heel Nederland zal achter Nederlandse eftal staan. Laat zien dat je achter het Nederlandse elftal staat met een WK vlag. Versier de kroeg, tuin of je woonkamer met onze WK versieringen.

Bij Faber Vlaggen vind je een groot assortiment Oranje vlaggen en versieringen om het WK in Qatar te vieren. Al onze WK vlaggen, spandoeken en vlaggetjes vind je in ons online assortiment!

Geen WK zonder versiering

Geen WK is gezellig zonder WK vlaggen, spandoeken en lijnen vol vlaggetjes! Versier je tuin, straat, woning of kroeg met de WK vlaggen en versieringen van Faber Vlaggen. Steun De Oranje Leeuwen met de officiële KNVB vlag of de welbekende vlag met de leeuw.

Er is geen WK of sportevenement die compleet is zonder de bijbehorende vlaggen en versieringen. Al deze versieringen vind je bij de vlaggenspecialist. Met meer dan 85 jaar ben je ook voor WK versieringen bij Faber Vlaggen aan het juiste adres.

Oranje vlag voor evenementen

Vind je het lastig om een vlag te kiezen voor het aankomende WK? Dat begrijpen wij maar al goed, daarom verkopen we ook een oranje vlag. Een oranje vlag kan je heel vaak gebruiken. Het is de perfecte vlag voor een tal van evenementen. Hierbij kan je denken aan de olympische spelen, EK en WK’s in alle sporten, maar ook evenementen als Eurovision Songfestival. Laat met een Oranje vlag zien dat je Nederland support!

Ons oranje vlag voor het WK

Ben je op zoek naar een vlag waarmee je het Nederlands elftal aankomend WK kan supporten? Kies dan voor de Ons Oranje vlag. Deze vlag is speciaal gemaakt voor het Nederlandse voetbalelftal om je trots te laten zien. Support de Nederlandse leeuwen en juich ze richting de finale.

WK spandoeken

Ben je op zoek naar iets anders dan de standaard WK versieringen? Dan is misschien een spandoek iets voor jou. Binnen ons assortiment vind je twee spandoeken die bij uitstek geschikt zijn om Nederland te supporten. Onze spandoeken zijn ideaal om aan hek of schutting op te hangen. Zo weet de hele buurt dat jij achter de Oranje Leeuwen en Leeuwinnen staat. Onze WK spandoeken zijn 250 cm breed en 70 cm hoog.

WK vlag en versieringen kopen

Wil je een WK vlag kopen om de Nederlandse leeuwen te supporten? Kijk dan niet verder en koop jouw vlag eenvoudig en snel bij Faber Vlaggen. Naast wk vlaggen en versieringen is het ook mogelijk om een eigen vlag te bedrukken. Ook alle benodigdheden om jouw vlag te laten wapperen vind je in ons online assortiment.

Bestel je vandaag nog jouw WK vlag, dan geniet je van enkele voordelen. Zo hebben wij al onze landen en versieringen op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren. Bestel je voor 12.00? Dan verzenden wij dezelfde dag nog jouw vlag!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina