Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vlaggenmast verlichting 6 meter

De FairyBell en Starry Night kerstverlichting voor 6 meter vlaggenmasten zijn een mooie aanvulling om de vlaggenmast in de kerstperiode optimaal te gebruiken. Een magische kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die gemakkelijk op te hijsen is met het ophijssysteem in de vlaggenmast. Wil jij er de laatste maanden van het jaar ook sfeervol bijzitten? Bestel dan vandaag nog de FairyBell 6 meter of de Starry Nights 6 meter kerstverlichting voor in de vlaggenmast van 6 meter!

Verlicht jouw tuin met 6 meter vlaggenmast kerstverlichting 

De 'verlichte kerstbomen van 6 meter' zijn unieke producten welke in Nederland geproduceerd worden, het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een uniek effect en een snelle op- en afbouw. De warme LED lichtjes zorgen voor een mooi effect en staat garant voor complimenten van voorbijgangers. De 6 meter vlaggenmast kerstverlichting van Faber Vlaggen en bestel eenvoudig en veilig online. Ook met vlaggenmasten plaatsing kunnen wij van dienst zijn. Wacht niet langer en verlicht jouw tuin met de 6 meter vlaggenmast verlichting van Faber Vlaggen!

Onze merken 

Binnen ons assortiment kun je kiezen uit 6 meter vlaggenmast verlichting van twee verschillende merken, FairyBell en Starry Nights. De vlaggenmast verlichting van FairyBell 6 meter is verkrijgbaar als set in combinatie met een mast. Zo ben je in één keer helemaal compleet. De verlichting is ook zonder mast verkrijgbaar. De vlaggenmast verlichting van Starry Nights 6 meter is niet als set verkrijgbaar. Een losse vlaggenmast van 6 meter is wel bij te bestellen.

Fairybell 6 meter 

De vlaggenmast verlichting van FairyBell 6 meter is een echte eye-catcher in jouw tuin. Door het gepatenteerde systeem van FairyBell creëer je in een zeer korte tijd een prachtige kerstsfeer rondom het huis tijdens de donkere dagen. De FairyBell kerstverlichting is bestand tegen alle weersinvloeden en hoeft enkel bij extreem harde wind even neergelaten te worden. Handig om te weten is het feit dat de FairyBell 6 meter boom rechtstreeks uit de doos kan worden opgetakeld, een duidelijke gebruiksaanwijzing heeft en later ook weer heel eenvoudig kan worden opgeborgen in dezelfde doos. Zo heb je er dus jaren gemak en plezier van! De FairyBell 6 meter kerstverlichting is verkrijgbaar met een vlaggenmast als set en los verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit 900 of 1200 LED lampjes in de kleuren warm wit of multicolor. Ook kun je kiezen voor verlichting met twinkle effect. Wacht niet langer en bestel jouw FairyBell 6 meter eenvoudig online bij Faber Vlaggen!

Starry Nights 6 meter 

Deze fraaie kerstversiering voor in jouw vlaggenmast is een prachtige oase van licht in de winter. De Starry Nights kerstverlichting van 6 meter hangt binnen 30 tot 45 minuten al in de vlaggenmast en daarna heb je er geen omkijken meer naar.

Dankzij een uitgekiende verdeling van de lampjes ontstaat er in het donker een geweldig effect en heb je een prachtige goed gevulde kerstboom in de vlaggenmast! Dit effect is van alle kanten hetzelfde dankzij het Starry Nights® systeem.

De Starry Nights kerstverlichting 6 meter is verkrijgbaar zonder vlaggenmast. Je kunt uiteraard wel een vlaggenmast bij de bestelling plaatsen. Je kunt kiezen uit een aluminium vlaggenmast, een polyester vlaggenmast of een houten vlaggenmast. De verlichting is verkrijgbaar met 960 of 1200 LED lampjes. Als je bij ons bestelt, heb je 3 jaar garantie op jouw Starry Nights vlaggenmast verlichting van 6 meter. Bestel daarom direct bij Faber Vlaggen jouw Starry Nights 6 meter en geniet van een sfeervolle winter!

Andere mogelijkheden voor vlaggenmast verlichting 

Vind je 6 meter vlaggenmast verlichting te kort? Bij Faber Vlaggen heb je verschillende mogelijkheden in kerstverlichting voor in de vlaggenmast. Zo kun je bij ons ook kiezen voor vlaggenmast verlichting van 7 meter van FairyBell of Starry Nights en voor zelfs 8 meter vlaggenmast verlichting van FairyBell en Starry Nights. Ontdek de mogelijkheden en bestel jouw vlaggenmast verlichting online bij Faber Vlaggen!

Twijfels over het juiste formaat vlaggenmast verlichting voor in jouw tuin? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of deskundig advies!

Vlaggenmast verlichting kopen bij Faber Vlaggen

Wil je vlaggenmast verlichting kopen van 6 meter? Dan ben je bij Faber Vlaggen aan het juiste adres. Onze vlaggenmast verlichting is in verschillende formaten en van verschillende merken verkrijgbaar en ze zijn uit voorraad leverbaar. Ook hebben wij een ruim aanbod vlaggenmasten en vlaggenmast accessoires. Bestel je jouw vlaggenmast verlichting online bij Faber Vlaggen? Dan geniet je van verschillende voordelen:

  • Meerdere formaten mogelijk
  • Hoge kwaliteit kerstverlichting
  • Vanuit voorraad leverbaar
  • Al meer dan 85 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies op maat
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina