Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Verkiezingen

Het hele jaar door zijn er wel verkiezingen. Niet alleen voor de Tweede Kamer, Eerste Kamer, Provinciale Staten, waterschappen, gemeenteraden en het Europees Parlement, maar ook bijvoorbeeld Miss Nederland, het leukste dorp, de beste buurman

Spandoek gemeenteraadsverkiezingen 2022 bestellen

Een spandoek met opdruk ‘gemeenteraadsverkiezingen 14/15/16 maart’. Handig voor gemeentes om alle inwoners erop te attenderen dat ze op 14, 15 of 16 maart naar de stembus kunnen. Het spandoek is geprint op gerecycled polyester doek en is ophangklaar afgewerkt met zeilogen en ingenaaide, doorlopende koorden. Ze zijn te bestellen per 5 stuks.

Verkiezingsspandoek met eigen ontwerp

In onze gebruiksvriendelijke editor hebben we een verkiezingssjabloon gemaakt. De linkerzijde heeft een stemvakje waarin je de foto van de kandidaat kan plaatsen. En rechts plaats je het logo van je partij. In het midden heb je ruimte om de naam van de kandidaat te plaatsen.

Vlaggen voor verkiezingen laten maken

Bij Faber Vlaggen is het mogelijk om je eigen verkiezingsvlag te ontwerpen en te laten bedrukken. Wij zijn al meer dan 85 jaar dé specialist in het bedrukken van alle soorten vlaggen. Een verkiezingen vlag bedrukken of een eigen verkiezings vlag ontwerpen? Het is allemaal mogelijk bij Faber Vlaggen. Met een eigen bedrukte vlag voor verkiezingen zul je de meeste unieke vlag van de straat hebben. Het ontwerpen van een eigen vlag doe je gemakkelijk in 3 stappen:

  • Kies het gewenste formaat vlag.
  • Upload het ontwerp of maak je ontwerp online in onze designer.
  • Controleer het ontwerp en laat het printen.

Wij bezorgen jouw gepersonaliseerde vlag binnen 6 werkdagen. Naast het bedrukken van vlaggen kun je bij ons ook terecht voor mastvlaggen, gevelvlaggen en zelfs beachflags.

Beachflags met partijlogo kopen

Beken kleur met een beachflag van Faber Vlaggen. Opvallende en heldere kleuren en duurzaam doek. Gaat de kandidaat op markten, pleinen of in de winkelstraat? Neem dan een beachflag met het logo van de partij mee. Naast een vlag voor verkiezingen vind je bij ons ook vele andere vlaggen zoals bootvlaggen, beachflags, banieren, gevelvlaggen en wimpels.

Geen producten gevonden voor deze selectie.