Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Horecaparasol Strong

De Strong kan tegen een stootje

De Strong-lijn is gemaakt voor klanten die met name horeca parasols gebruiken onder veeleisende weersomstandigheden. Dit is een van onze meest duurzame parasols met versterkte, dikkere mast- en armprofielen. De horeca parasol is voorzien van een telescopisch openingssysteem dat de luifel optilt bij het sluiten. Standaard is de parasol afgewerkt met een dakventiel voor circulatie van de lucht. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de parasol af te werken met een tweede dak.

Strong terrasparasol bestellen

De Strong parasol is er in formaten 300cm, 350 cm, 400 cm, 500 cm en 550 cm. Hij is zowel rond als vierkant beschikbaar.

Voor ieder terras gelden weer andere omstandigheden. Veel of weinig wind. Bescherming tegen de zon of ook tegen de regen. Een klassieke uitstraling of lekker opvallen. Maatwerk dus. Maar met wat basisinformatie kunnen wij al snel vaststellen welke horeca parasol de beste oplossing biedt. Vraag offerte aan en wij komen met een passend voorstel.

Wil je liever een offerte voordat je gaat bestellen? Dat kan! We hebben dan wel wat gegevens van je nodig. Vul het formulier in en we sturen je de offerte toe. 

Gegevens voor de offerte


(voor een staffel de gewenste aantallen invullen)

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

Logo of ontwerp dat op de parasol gedrukt moet worden. Voor een offerte niet noodzakelijk maar wel wenselijk.

Contactgegevens