Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Horeca parasols Eco Line

Op zoek naar een Horeca parasol tegen een scherp tarief? De Eco Line parasol van Faber Vlaggen is vanwege een lichtgewicht aluminium frame en een centrale mast uit twee delens gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. De ronde parasol heeft een diameter van 250 cm en bestaat uit 8 segmenten.

Eco line parasol bestellen

Eco Line parasols zijn voorzien van een frame dat is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en waarvan de scharnierende delen gemaakt zijn van ABS, een harde en slijtvaste kunststof die door haar uitzonderlijke mechanische sterkte het frame tot bijzonder degelijk geheel maakt. Voor het dek kan gekozen worden uit verschillende gebreide, of geweven polyester doeksoorten, naar keuze voorzien van een opdruk in zeefdruk, of in digitale print, desgewenst voorzien van een waterafstotende behandeling.

Wil je meer informatie over de Horeca parasol? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

Wil je liever een offerte voordat je gaat bestellen? Dat kan! We hebben dan wel wat gegevens van je nodig. Vul het formulier in en we sturen je de offerte toe. 

Gegevens voor de offerte


(voor een staffel de gewenste aantallen invullen)

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

* meerdere keuzes mogelijk

Logo of ontwerp dat op de parasol gedrukt moet worden. Voor een offerte niet noodzakelijk maar wel wenselijk.

Contactgegevens