Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Houten vlaggenstok

Houten vlaggenstok

Faber Vlaggen biedt houten vlaggenstokken van topkwaliteit. Er is al een houten vlaggenstok met een lengte van 95 centimeter en een diameter van 18 millimeter. Hij wordt standaard geleverd met een oranje knop met haakje. Knoppen in andere kleuren zijn los verkrijgbaar in onze webshop. U kunt ook kiezen voor een wit of blank gelakte houten sierstok met een lengte van 260 centimeter en een diameter van 30 millimeter. Bekijk ook onze vlaggenstokhouders.

Houten vlaggenstokken en meer...

Naast houten vlaggenstokken kunt u bij ons ook terecht voor aluminium vlaggenstokken. Deze hebben minder onderhoud nodig en zijn sterker waardoor ze beter geschikt zijn voor locaties met veel wind. Kiest u voor Faber Vlaggen, dan kiest u voor:

  • Ruime keuze in vlaggenstokken, houders, materialen en accessoires.
  • Sterker door gelamineerde constructie met witte kunststof mantel.
  • Kwaliteit en duurzaamheid.

Wilt u meer informatie over onze houten vlaggenstokken en vlaggenstokhouders? Onze medewerkers staan u graag te woord. Weet u al wat u wilt? Vraag dan meteen een offerte aan. Alle vlaggenstokken, vloerstandaarden en grondhouders zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!