Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlaggenstokken

Vlaggenstokken

De vlaggenstokken van FaberVlaggen zijn van topkwaliteit en leverbaar in alle soorten en maten. Ook voor vlaggenstokhouders van aluminium, gegalvaniseerd metaal of kunststof moet u bij FaberVlaggen zijn. Je hebt de keuze uit vlaggenstokken van aluminium of hout.

 • Ruime keuze in vlaggenstokken, houders, materialen en accessoires
 • Kwaliteit en duurzaamheid
 • Onderhoudsvrije aluminium vlaggenstokken. Altijd een verzorgde uitstraling aan en van uw gevel.

Vlaggenstokken en vlaggenhouders

Naast vlaggenstokken en -houders voor aan of bij jouw woning, biedt FaberVlaggen vlaggenversiering voor iedere gelegenheid. Wil je een beursstand of evenement mooi aankleden? Dan ben je ook bij FaberVlaggen aan het juiste adres voor passende vlaggenstokken, vloerstandaards, grondhouders en halsstandaards.

Wil je meer informatie over onze vlaggenstokken? Onze medewerkers staan je graag te woord.

 • Chromen standaard 220cm voor ceremonievlag

  Chromen halstandaard 220 cm


  • Ceremoniële sierstandaard
  • Verzwaarde voet
  • Geschikt voor vlagformaat 100x150cm

  Excl. BTW: € 120,00 Incl. BTW: € 145,20
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!