Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlaggenmastknoppen

Vlaggenmastknoppen

De vlaggenmastkoppen van Faber Vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Meet vooraf de topdiameter van uw vlaggenmast, zowel de binnen- als buitenzijde. Nadat u een vlaggenmastknop gekozen heeft wordt u gevraagd om ook een topdiameter te selecteren.

Vlaggenmastknoppen online bestellen

De mastknoppen zijn te bestellen voor zowel aluminium- als polyester masten. Voor beide masten hanteren we echter wel een andere maatvoering. Voor polyester masten schuift de adapter over de mast heen, vandaar dat we voor deze mast de buitendiameter nodig hebben. Voor de aluminium mast meten we echter de binnendiamater, omdat de adapter in de mast geschoven moet worden. Let van te voren dus goed op welk soort mast je hebt staan en meet vervolgens pas de maat op. Zo bestel je altijd de juiste knop bij de juiste mast.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

  • Persoonlijk advies

  • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

  • Voorraad van alle landenvlaggen

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!