Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlaggenmasten, tijdelijk 20% korting

Vlaggenmasten, tijdelijk 20% korting

Bij FaberVlaggen is er een ruime keuze aan vlaggenmasten van drie verschillende materialen: polyester(conisch), aluminium (conisch en cilindrisch) en hout. Bij houten vlaggenmasten moet je er rekening mee houden dat deze masten onderhoud vereisen. Onze klassieke houten masten zijn vervaardigd uit gelamineerd Noors grenen.

Het verschil tussen polyester en aluminium vlaggenmasten

Een aluminium vlaggenmast kan het jachthaveneffect geven (het duidelijk tikken van het koord tegen de mast). Met een polyester vlaggenmast heb je hier geen last van. Bij aluminium masten is dit overigens eenvoudig te voorkomen door het vlaggenmast koord een slag om de mast te draaien voordat het aan de kikker wordt vastgezet. De duurzaamheid van aluminium en polyester vlaggenmasten is gelijk.

Conische of cilindrische vlaggenmast?

Een conische vorm loopt taps toe (onderin een grote diameter en bovenin een kleine diameter). Een cilindrische vlaggenmast heeft over de gehele lengte dezelfde diameter. Conische vlaggenmasten hebben de traditionele vorm van een vlaggenmast.

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!