Advies nodig?Bel 088 - 48 01 122

8.6

Mijn winkelwagen
Vlaggenmasten

Vlaggenmasten

Bij FaberExposize hebt u een ruime keuze aan vlaggenmasten van drie verschillende materialen: polyester(conisch), aluminium (conisch en cilindrisch) en hout. Bij houten vlaggenmasten moet u er rekening mee houden dat deze masten onderhoud vereisen. Onze klassieke houten masten zijn vervaardigd uit gelamineerd Noors grenen.


 

Het verschil tussen polyester en aluminium vlaggenmasten

Een aluminium vlaggenmast kan het jachthaveneffect geven (het duidelijk tikken van het koord tegen de mast). Met een polyester vlaggenmast hebt u hier geen last van. Bij aluminium masten kunt u dit overigens eenvoudig voorkomen door het vlaggenmastkoord een slag om de mast te draaien voordat u het aan de kikker vastzet. De duurzaamheid van aluminium en polyester vlaggenmasten is gelijk.

Conische of cilindrische vlaggenmast?

Een conische vorm loopt taps toe (onderin een grote diameter en bovenin een kleine diameter). Een cilindrische vlaggenmast heeft over de gehele lengte dezelfde diameter. Conische vlaggenmasten hebben de traditionele vorm van een vlaggenmast.

Alle masten zijn scherp geprijsd bij FaberExposize. Vooral de cilindrische aluminium vlaggenmasten (het Alufighter-assortiment) heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.